Kurti: NATO vojnici, kosovski policajci i novinari tokom protesta povređeni bombama iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Da se vise ne laze taj zlocin ste sami pocinili to je vas zlocin i da se sa tudje zemlje sklonite i svo to zlo zajedno skurtijem nemate nikakvog prava da silom zlo silom narodu cinite u svojoj su sopstvenoj zemlji da silom napadate update i ulazite u tudjoj zemlji skakvim pravom u tudjoj zemlji silom i svakim zlocinom dajete za pravo sto nikakvog nemate to niko u svojoj zemlji ne dozvoli nitice to srbija to jeste njeno pravo i njena zemlja sto niko nema pravo da silom i svakim zlocinima silom spreci i da sebi daju za pravo sto nemaju u tudjoj zemlji i to zlo da se skloni i da treba da formira ZSO nema nikakvig prava da odluci niti da naredi u tudjoj zemlji niti da silom sebi dati za pravo sto nikakvu nema niticese dozvoliti to nikuda nema niti postoji da se u tudjoj zemlji radi sta god se zeli srbija i narod se nalaze i jesu u svojoj sopstvenoj zemlji sto niko nemaju pravo da silom sprece od njenih prava niti niti naroda niti njene zemlje jer jeste njeno pravo kao i narodu da brane svoju zemlju svojih prava sto niko nemaju pravo da sprece niti da opljackaju to nikuda nema niti postoji da silom opljackaju tudje sto se nikada nece dozvoliti gde to ima da se u tudjoj zemlji radi svakim zlocinima zla i raznim lazima svega je zlocin nezakonito svega prekrseno jeste zlocin illegalno sto se nece oprostiti dosta bilo jeste pravo srbije i naroda u svojoj zemlji da brane odbrane sva svoja prava spravom u svojoj zemlji svoju zemlju i svoj narod sto niko nema pravo da spreci to nikuda nema niti postoji i da silom i raznim zlocinom sebi daju za pravo u tudjoj zemlji sto nikakvu nemaju to je zlocin sto se nikada nece dozvoliti to nikuda nema dosta bilo !!!

  2. Taj zlcin nije od srbije nego od onih koji zla silom u tudjoj zemlji srbiji i narodu pocinili koga slepite da je dosta bilo tog zla lazi i raznih i taj cirkus sto silom cine !!!

  3. Zasto Kurti ne pokusa da razgovara sa Srbima ne Vuvicevom Srpskom listom,zasto obicnim Srbima ne objasni sta radi Vucic i sta je potpisao ,da njiovu muku koristi da bi vladao i da njega nije briga ni za Srbe iz Knina,Sarajeva,Podgorice,Skoplja,S.Mitrovice,Vranja,Valjeva vec samo da ostane na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.