Kurti objavio predlog – redosled koraka u primeni sporazuma iz Brisela i Ohrida

Ostavite komentar


  1. Nije ovo iz njegove glave.
    Ovo je predlog za bezuslovnu kapitulaciju Srbije.
    Ne razgovarati više sa njima i njihovim zaštitnicima

  2. Mora ovo Kurti jos da doradi, nema nigde muzicke zelje… Kurtiju, Albancima i njihovim sponzorima treba da bude jasno da ogromna vecina gradjana Srbije nece da prihvati legalizaciju albanizacije Kosova, nece podelu Srbije po etnickom principu i ne zele nikakvu albansku „drzavu“ na Kosovu niti zele da nagradjuju velikoalbanski nacionalizam i time sebi da natovare jos vece probleme u buducnosti. Ovo sta je Kurti ovde nabrojao je njegov spisak zelja, kako da se sto pre legalizuje ta tvorevina na Kosovu a zauzvrat, eto bice neke ‘samouprave“ za Srbe koju ce kontrolisati Albanci i odredjivati sta je dovoljno za Srbe a ako se neko pobuni onda ce zahvaljujuci „priznanju jurisdikcije“ da salju „specijalce“ da se izivljavaju nad Srbima. Taj film se gledati nece.

  3. Pitanje za Kurtija, šta Srbija dobija ovim predloženim sporazumom u ekonomskom, teritorijalnom i bilo kom smislu ?

  4. I kada Vucic potpiše sve što Kurti traži a potpisace jer to traži Amerika bice nisam potpisao a klimoglavci ce ga slaviti kao heroja

  5. Ovo mora da je sastavljeno u Berlinu, Srbija sve da uradi da se Kosovo docepa članstva u UN,NATO… Srbi na Kosovu će kao posle toga dobiti ZSO (malo morgen) , a Srbija članstvo u EU za 2,3…decenije (isto malo morgen)

  6. Ovaj predlog Kurtija da se obe „teritorije“ tretiraju u skladu sa Poveljom Ujedinjenih nacija je više nego prihvatljiv i za nas.

  7. Imam i ja predlog, kad može Kurta mogu i ja, bez obzira sto je on za vas neki premijer nečega.
    1. Povlacenje NATO iz pokrajine
    2. Povratak naše vojske na Kosovo i Metohiju
    3. Mir

  8. Nekoj uticajnoj sili ne odgovara smirivanje situacije. Tada bi region mogao da udje u EU, a to nekom ne odgovara. Zato nece biti sporazuma, makar i jedna i druga strana to iskreno zelele. Dovesce nove politicare koji ce nastaviti sukobljavanje i drzati tenzije. Cak se i naslucuje ko bi to mogao biti. Sve isto kao devedesetih sa hrvatima i slovencima. Ovde mora ostati ratno zariste , nazalost.

  9. „Zaprepašcenje“ koje je vidljivo kod „pisaca komentara“ kod mene licno stvara utisak k’o da „prvi put cuju“ da „Kosovo zeli da se otcepi od Srbije i postane nezavisna drzava“ !
    Bre k’o da su „30 godina proveli u Srbiji“ neznajuci sta se sve „izdogadjalo u medjuvremenu“ pa se sad „zabezeknuli“ na Kurtijevu objavu „redosleda koraka“ u primeni sporazuma iz Brisela i Ohrida koji je Vucic prihvatio ali ga nije potpisao samo zato „sto ga je tog dana bolela ruka“ pa je to „civilizovani zapadni svet“ razumeo isto „kao i da je potpisao“ i sada „vrsi pritisak“ na Srbiju da „ispostuje potpisano koje nije potpisano iz opravdanih razloga“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.