„Kvazi opozicija želi Srbiji da zada smrtonosni udarac“: Politički protivnici Srpske liste pozvali Srbe s KiM na Vučićev miting

Ostavite komentar


  1. Jel ovo onaj što je u službenim kolima vozio praškaste supstance nalik na šećer u prahu? Oprošteno mu je sve? Zbijaju se redovi zarad opstanka faraona. On će posle da da bonus.

  2. Podrzavaju onog koji je doveden da odvoji Kosovo ( koje je odvojeno 1999, a pecatirano 2013).

  3. Kad sam upoznao napredne radikale postalo mi je jasno zasto i Albanci vise ne zele nista sa nama da imaju. Ovaj li bese u sluzbeni auto terao vutru?

  4. Поштовано уредништво, „квази“ је префикс и увек стоји скупа са оним на шта се односи, дакле биће „квазиопозиција“ уместо „квази опозиција“. Капирам да је ово потоње лакше за читање, али још увек није немачки, и Срби још увек нису толико неписмени (част изузецима).
    Користим прилику да подсетим да је и „ратнопрофитерски“ једна реч…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.