Lajčak: Sporazum Srbije i Kosova treba da reguliše sva otvorena pitanja

Ostavite komentar


  1. Jedno pitanje nece biti nikada regulasano a,to je da li je Kosovo nezavisna drzava ili nasilno oteti I okupirani deo Srbije.

  2. Kosova Republik je odavno nezavisna derzava samo vi u serbij ne znate dodite do granice pa uverite se.

    1. I šta će da se desi? Ući će sa normalnom ličnom kartom, dok će ga sa pasošem vratiti. Moći će sasvim normalno da uđe automobilom sa srpskim registsrskim tablicama osim sa registarskim taicama gradova na KiM.

    2. Ako je tako onda priznanje od strane Srbije, 5 članica EU, Rusije, Kine, Indije tj. oko 2/3 svetske populacije nije neophodno? A granice, dođu, pa odu…

      1. Akp je tako onda super, sutra dolazimo po Nis. Imsmo tapije sve fo Nisa. Bez brige

    3. Da da ako ste nezavisni zasto pregovarate,Kosovo i metohija je oteto a to se kad tad vrati,potpis Srbije vam treba,a niko nije lud da vam pokloni deo svoje drzave

    4. @M.hyseni

      Ako je „kosova republjik“ stvarno „odavno nezavisna derzava“, onda znaci da je na spisku clanica UN-a, OEBS-a, UNESCO-a, INTERPOL-a, Saveta Evrope… Nije? Kako je to moguce? Tako sto ta tvorevina na Kosovu nije drzava nego nesto u kategoriji Juzne Osetije, odnosno politicki produkt sa ogranicenim rokom trajanja. Uostalom, i za vreme II svetskog rata Kosovo je bilo odvojeno od Srbije, tada su Musolini i Hitler stajali iza tog projekta, nije uspelo ni tada a nece ni sada.

      1. @suoci se…Vatikan,,Turska republika Severni Kipar takođe nisu u UN,Interpolu,OEBS-u, pa opet postoje,a Srbija ne vrši nikakvu izvršnu vlast na Kosovu,i više nikada neće.Gde je miodrag iz furune da izvali neku svoju filozofiju koja nema veze sa životom?

    5. Koliko ste nezavisno to smo videli pre par mesec , Ameri su vam smenili vladu za koju je vecina naroda glasala za pet minutia. Vi ste okupirana teritorije od strane Amerike I itekako zavisni I sta oni kazu je zakon

    6. Metalne kucice GDE je pasoska kontrola neznace nista, da sam stigla u stranu zemlju.
      Ja zivim u EU zemlji I kada stignes u BG prvo mora da pokazem Moj Srpski pasos iako ja sam Srpkinja I putujem sa Srpski pasosom.
      I stigla sam u svoju zemlju ne Inostrsnstvu. Zaboravi ti kosovo *kao independent sovreign I Republic. Sve Rep Srbija I KiM.
      Slikajte se bi tamo I sanjajte. Od 2008 samo to mozete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.