Lazović: Vučić je najveća pretnja evropskim integracijama

Miroslav Lajčak upozorio da EU gubi stpljenje za probleme Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


  1. Opozicija nije uradla nista povodom napreovanja, samo zna da kritikuje i ogovara druge ljude.

  2. Ako je Vučić pretnja evropskim integracijama onda nam te integracije baš ništa ne znače.To zne i Evropa i NATO a i Lajčak.Povezivati političke krize u Republici Srpskoj,Kosovu i Ukrajini i povlačiti paralele u lancu odlučivanja unutar različitih država je neshvatljivo.To može izreći i neuk politzički komentator.Srpski narod će odlučiti o tome a ne Vučić a ponajmanje Lazović i Lajčak.

  3. Svojim neprofesionalnim novinarstvom izazivate ozbiljne podele u društvu, i dovodite sebe u priliku da vas gradjani targetiraju kao obične propagatore. Juče ste, potpuno van konteksta Lajčakove izjave, uzvukli naslov „EU gubi strpljenje za probleme Zapadnog Balkana“, a već danas taj naslov koristite kao činjeničnu tezu o kojoj se izjašnjavaju opozicioni političari. A onda se čudom čudite kad Evropa i Amerika podrže Vučića.

  4. Ne zelim da moralisem. Ali ovog puta Srbija po mom misljenju treba da stane na stranu pravde i slobode. Ne znaci da ako je vecina za neku stvar, da je to pravi put.

  5. Ako smatrate da Vučić najveca pretnja EU integraciji onda pobijte 60% Srba koji su glasali za njega i onda cete vi doći na vlast pa cete brže zavrsiti integraciju bez Kosova

  6. Kad bi slusali ove onda bi mi postali makedonija! …izvinite..severna makedonija….e vidimo koliko njima ide dobro

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.