LDP: Dačić ponizio Srbiju

Ostavite komentar


  1. Narod , na žalost, ipak više veruje u populizam i demagogiju, nego u racionalnu politiku, kakvu promoviše LDP . Zbog toga jedva prelaze cenzus .

    1. Pa onda neka LDP promeni narod jer, očito je da se Čeda i njegova uža familija, koji predstavlja srćž LDP-a neće nikada promeniti?! Ono što bi trebali da zameraju Dačiću nigde ne pominju, već se hvataju za „antizapadnu histeriju“, koju retko ko od tih „glupih“ gradjana primećuje u svakodnevnom životu. Znamo mi šta je Zapad, a znamo i šta je Istok. Znamo šta nam nudi Zapad a, znamo i šta nam je taj Zapad učinio pokušavajući da nas vrati u kameno doba ili spusti na nivo životinja. Znamo i šta je Istok gospodo iz LDP-a. Ne mašu nam „zelenima“, ne obećavaju nam „brda i doline“ uz uslov da se ponašamo onako kako njima odgovara. Oni su, siromašniji od Zapada ali, pravi prijatelj se ne meri količinom novca u džepu već njegovim namerama i intencijama.

      1. Ne postoje prijatelji u politici, čak ni lokalnoj , a kamo li na globalnom nivou ! Balkan se od 1990. godine nalazi u sferi uticaja SAD i NATO. Male države koje se nalaze u sferi uticaja neke velike sile , moraju da uklope svoje interese u interese te velike sile, ako misle dobro svom narodu ! Rezultat je jasan : Od najbogatije države celog istočnog bloka, u koju su dolazili Rumuni, Bugari , Česi , Slovaci i ostali, da prodaju svoje proizvode za, za nas tada smešne pare, postali smo najsiromašnija zemlja Evrope , u rangu sa Albanijom i Moldavijom i to sa tendencijom daljeg pogoršanja , sa sve većim dugovima , i mogućim novim sukobima sa susedima i zapadnim silama ! Ohrabrujuće , zar ne ?

        1. Meni samo nije jasno, kako smo to, od „bogate“ države u koju su dolazili Rumuni, Bigari, Slovaci o Česi, da prodaju svoje proizvode za, nama smešne novce, postali puka sirotinja?! Čijom zaslugom?! Meni je totalno infantilno da prihvatim Vaš odgovor, koji unapred slutim odnosno, da je za to kriv Milošević?! Zašto bismo mi, kao narod i država, želeli da od bogatih gradjana postanemo jedno siromašno društvo?! I, kako će nas to članstvo u jednoj vojnoj organizaciji, koja vodi neprekidne ratove licemerno nazivajući te svoje agresivne napade na suverene države „humanitarnim kampanjama“ podići našu privrednu efikasnost kako bismo postali efikasnija i bogatija država i narod?!

          1. Imena su nebitna ! Kriva je politika ignorisanja nove situacije nastale u Evropi posle pada Berlinskog zida , koju je nažalost, zagovarala većina Srpskih političara od 1990. , a to traje i do danas !

  2. Gucu su pretvorili u pol. pozornicu, pocev od cepurina pa do Popovicaa narod dosao da se napije i najede.Zalosno!
    LDP je u pravu!

    1. Ne radi se tu o potrebi ili ljubavi , nego o neophodnosti ! Srbija je jedina zemlja na hronično nestabilnom Balkanu koja nije član NATO-a ! Zbog toga izvlači i izvlačiće, do daljnjeg, deblji kraj u svom regionu u bilo kakvom sporu sa susedima !

  3. Bravo za LDP. Sramotno je to što ostale stranke ćute na ovaj Dačićev cirkus kojim se ruga državi Srbiji, kakv god da je.

  4. Argumentovana kritika podaničkig i slugeranjskog odnosa Ministra spoljnih poslova SRBIJE, koji nepotrebno „čisti cipele“ svakom ruskom političkom namernik koji naiđe u Srbiju. LDP JE I OVOGA PUTA U PRAVU, što je bio svo vreme, kriznih situacija u SRBIJI i načinima izlaska iz krize. Nažalost to sa zakašnjenjem od nekoliko godina shvate i drugi akteri političkog života u SRBIJI.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.