LDP: Kosovo živi svoj zacrtani put, a Srbija je ostala ista

Ostavite komentar


  1. Nema nikakvih problema slozio bih se s tobom da svaka nacija ima pravo na samoopredeljenje ali iz tvojih usta nikada to nisam cuo. I ti bi kao politicar imao daleko bollji rejting da zastupas nekakvo univerzalno pravo a ne selektivno po nalogu onih koji te tapsu po ramenu a mozda i dzepu. Svi mi znamo da albanci imaju pravo kao svi drugi narodi da zive onako kako oni zele ali zato jedino srbi nemaju to pravo.A vama gospodine Jovanovicu preporucijem odlazak na kosovo jer ste tamo rado vidjeni.

  2. Srbi su lenj narod, pa nikad neće biti bogati i napredni. Za tako nešto je potreban rad.

  3. „Kosovo živi svoj zacrtani put. To više nikako nije zemlja kakva je u krvi nastajala pre deceniju ili dve, a Srbija je ostala ista, i dalje nespremna da se suoči sa svojom ulogom u tom tragičnom gubitku“ Kakva genijalna izjava ganutljivog Cede, Kosovo zivi svoj zacrtani put, sa stopom nezaposlenosti od 60%, nepostojecom privredom, kriminalom koji cveta, zemlja sa potpunom neperspektivnoscu, crna rupa… Jedan kriminalni vilajet, iz koga je u 2 godine otislo 140. 000 mladih albanaca, tamo nista ne funkcionise osim sverca droge,oruzija i cega sve jos…Kosovo se suocava sa svojom prosloscu tako sto izglasava ukidanje zakona o sudu za ratne zlocine… predivno kakva demokraticnost „jer to je istorijska nepravda“ kako Hasim Taci kaze, njihove teroristicke metode napadanja policijskih stanica, podmetanje bomba pod autobove (Danas je bas godisnjica eksplodiranog autobusa Nis Ekspresa..) i ostale bombabske aktivnosti koje su imali za cilj provakaciju policije i vlasti da bi zapoceo ratni sukob… Da nije smesmo, bilo bi tuzno to sta ti pricas i to sto glumis neku laznu „kriticnost“ i „kvazi evropoejstvo“ E moj cedooo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.