Lepi Draža i lepi Ćuta – komisija za lepotu: Vučić o kritici ministra Martinovića i njegovim uvredama upućenim ljudima koji nemaju decu

Ostavite komentar


  1. JA U KLIN, TI U PLOCU. ALI ETO, MORAOJE NESTO RECI.

  2. Nema srece sa radikalima na vlasti. Samo tavorenje, bauljanje i nasilje.

  3. Slažem se sa av, martinović nije mislio to što je rekao, ima zakržljali misaoni aparat o govornom i da ne pišem.
    Čovek nije kriv, priroda se poigrala sa njim.
    E, sada zašto je Ministar, to je nešto drugo.

  4. Pa dobro…To smo i očekivali. Ministar nije tako mislio, njega inače možeš na ‘leba da mažeš. A u politiku što se razume, čudo neviđeno!!!

  5. Ocigledno je da se vucic sa najvise elana i sa najvise ulozenog vremena najradije bavi opozicijom i to u klasicnom radikalskom maniru, a na pitanja o drugim temama odgovara kratko i nerado. Bavio se Cutom, Drazom i „onim trecim“, a tema su mu bili i Jovo Bakic i Slobodan Georgijev. Vise nije stigao, posto zuri na avion.

  6. A sta ima neko da zna o politici, dovoljno je da si ti tu ostali su inace samo klovnovi oko tebe,eventualno mogu da izrecituju ono sta im ti kazes.

  7. Radikali guraju istu mantru i reakcije šire javnosti ostaju iste – nikakve.

  8. Martinović nije mislio ni kada te je nazivao izdajnikom pre par godina

  9. martinović da da ostavku na sve funkcije, da bude običan ćlan, neka hrani svoje troje dece, a žene kao ja su se svom snagom borile da imaju bar jedno dete. ovde nije reč o pozicij ili opoziciji ovde je reč o čoveku zlotvoru martinoviću.

  10. Progledale sve jazbine i kanali Na visoko podigli se sutureni Svi podmukli, svi prokleti i svi mali Postali su danas naši suveren… DIS

  11. Martinovic ocigledno nije lepo reprodukovao ono sto mu je receno da baljezga i zbog toga je pretrpeo kritike sefa.

  12. Toliko glupiranje i sramotno ponašanje u skupštini treba zabraniti, koji se primer deci daje, št aje skupština cirkus??

  13. gospodine druže radikalni, nije ista težina izgovorene reči nosioca vlasti i običnog poslanika opozicije, a kamo’li urednika dnevnih novina..
    A šta kažu na twitteru, jel mu i tamo dižu pritisak?

  14. I sad će predsednik da natera Martinovića da uputi izvinjenje, kao da ovaj ima 5 godina!? „Sine, izvini se čikama i tetama.“

  15. Kao, naknadno je čuo za vređanje u Skupštini, a požurio odmah da pročita Dražin tekst. Kako kompleksaša boli istina.

  16. Tvoj zemljak pevač ratnih pesama Lepi Mića kao mali Baja Knindza.to su tvoji lešinari.

  17. Glavno da pišete o Aleksandru Matrinoviću,lepom Draži i lepom Ćuti
    …ni reč da spomenete o najvažnijoj Temi sa predsednikovog obraćanja a to je Kurtijev Terror nad Srbima sa Kosova i Metohoje.
    Toliko ste se na Vučića fokusirali da niste ništa bolje od Martinovića.De prestanite više jednom sa tom mržnjom.

  18. Martinovic nije znao kako da se izbori sa pritiskom i oteo se govor kontroli iznerviran. Ali i ta ista opozicija, Cuta i kompanije i te kako vredjaju pa nikada do sada nisam cula od strane njih izvini.

  19. Ako neko nezna da kaze ono sto misli nego sef mora da mu cita misli i nalaze izvinjenje ,mislim da mu nije mesto u politici pogotovu na mestu ministra a ni prosveti bez obzira na koje grane je spala.Nazalost takvi su nam „Vodje“ a Domanovic nas pripremio za putovanje.

  20. Pa Opozicija itekako Stvarno Nema Pojma ni o Pojmu
    Cuta Milivojevic Tandem za Gluposti

  21. Ova osoba se potpuno pretvorila u zlu, zajedljivu i osionu torokušu.

  22. Predsednik je zacin u svako jelo,samo sto je zacin gorak kao pelin.Za sve i svasta,evo predsednika,kao neka tracara.Ali stvarno si dozlogrdio i Bogu i narodu.Dosta je bre vise Tvog obracanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.