Lepi Draža i lepi Ćuta - komisija za lepotu: Vučić o kritici ministra Martinovića i njegovim uvredama upućenim ljudima koji nemaju decu 1Foto: Print screen Pink

Predsednik Srbije rekao je da nije pratio sednicu Skupštinu Srbije tokom koje je ministar Aleksandar Martinović uvredio građanke i građane Srbije koji nemaju decu, ali i da je to učinio naknadno i da je lično osudio takav nastup ministra SNS.

– Niti sam pratio niti sam znao sve. Sa danom zakašnjenja sam tražio da vidim šta se dešavalo u Skupšini i video sam mnogo najprimitivnijih napada ne samo na Martinovića, već i na mene i Anu Brnabić – rekao je predsednik Srbije.

Rekao je potom da je, iako razume da Martinović nije tako mislio kako je rekao, već da je to posledica strahovitog pritiska opozicije kojem je bio izložen, osudio njegovu izjavu o ljudima koji nemaju decu.

– Pozvao sam Martinovića i iskazao sam ne samo neslaganje već i ogorčenje… Ja u svojoj porodici najbližoj imam žene koje bi volele da budu majke ali nisu… A, i da nemam… – naveo je Vučić.

On će se izviniti, rekao je predsednik Srbije, i dodao da je Martinović u Skupštini „inače rasturao one koji pojma o politici nemaju…”, aludirajući na opoziciju.

Potom je citirao Aleksandra Jovanovića Ćuta da je Martinovića nazvao „ušatim”.

Kritikovao je i kolumnu urednika Danasa Dragoljuba Petrovića, rečima: „Lepi Draža i lepi Ćuta… Šta ste vi, komisija za lepotu? Imate prava da maltretirate svakog u Srbiji da izvrćete sve naopačke…”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari