Leskovac: Cvetanović proslavio deset godina od imenovanja prvog gradonačenika

Ostavite komentar


  1. Dobro je što zahvaljuje porodici. Nije naveo kojoj , jer se ženio i razvodio nekoliko puta. Nije naveo najveće uspeh : blokadu računa Doma zdravlja, ogomna dugovanja – ali direktor D. zdravlja je njegov popratim i to dvostručni, Apoteke – ogroman gubitak, ne rade, nemaju lekove. I Fond zdravstvenog osiguranaj bi bio u blokadi, srećom je pod ingerencijom Republičkog Fonada. Moje opaske su iz zdravstva jer je Dr Cvetanović Dr Sci med, koliko sam obavešte i Docent…ali neznam na kom fakultetu i na kom predmetu.Da li je to Kembridž, Oksford…..Mega T. ili sl.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.