Lider naprednjaka na Svetu Petku: Molim sve građane da 17. decembra glasaju za SNS 1Foto: SNS

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu obeležena je slava Srpske napredne stranke Sveta Petka, u prisustvu predsednika Republike Srbije i člana Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, objavljeno je na sajtu SNS.

Istaknuti stranački funkcioneri prisustvovali su sečenju slavskog kolača, piše, a ovogodišnji domaćin slave je potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Stranačkoj slavi Srpske napredne stranke prisustvuje i predsednica Vlade Republike Srbije, članica Predsedništva i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić – ističe se u saopštenju SNS.

Obraćajući se prisutnima, napominje se, domaćin Vučević je čestitao slavu svim prisutnim članovima Srpske napredne stranke.

„Mnogo toga smo, mi kao Srpska napredna stranka, uradili u prethodnih 15 godina. Mnogo toga. Ima stvari koje nismo završili, koje treba dalje da radimo. Naša snaga, braćo i sestre, naprednjaci, su naši ljudi, naš narod. To je naša snaga svih ovih 15 godina. Pred nama su nimalo laki dani. Mnogo je pritisaka na našu državu. Mnogo je pritisaka na naš narod. Mnogo je nepravde, mnogo je bola. Ali na nama je, pre svega, najjačoj političkoj organizaciji u Srbiji, velika odgovornost da ne dozvolimo da se Srbija vrati u prošlost“, rekao je Vučević.

Istakao je da je na članovima Srpske napredne stranke sada odgovornost da na predstojećim izborima učine sve da se ne poništi ono što su kao stranka radili u prethodnih 15 godina.

„Zato od vas očekujem da učinite sve ono što možete, da objasnite građanima kakav je izbor pred njima, da se glasa o budućnosti, ili se odlučuje da se vratimo u prošlost. I zato vas pozivam, pre svega vas članove Srpske napredne stranke. A molim sve građane Srbije da učinimo sve da 17. decembra Srbija izabere siguran, čvrst, državotvorni, nacionalni, slobodarski put. Da izabere svoj put, srpski put“, naglasio je Vučević.

Naglasio je da i pored svih izazova koji su „pred nama“, Srbija ne sme da stane.

„Verujem da ćemo zajedno uraditi sve da budućnost pobedi. Zato, u pobede za Srbiju, sve građane Srbije, pobede za život“, zaključio je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari