Lideri opozicije: Stanje u poljoprivredi je katastrofalno

U Nišu održana osma Slobodna zona

Ostavite komentar


  1. Sad ce Brnaba da nam objasni kako je sve to varka i kako smo lideri u regionu, samo ne znam za sta.

  2. A bilo zlatno doba za poljoprivredu od 2000. dok nije došao SNS. Eeee, sram ih bilo, unistise centar Bg i poljoprivredu Srbije. Tctctctc, brzo vracajte žute da sve srede k’o sto je bilo!

  3. Takvo stanje je u svim oblastima tako da konstatacija nije ništa novo.A kada već pominjete sporazum on mora da bude u rangu sa 10 zapovesti Boga oca našeg.

  4. Nema sanse da se poljoprivreda vrati na one grane na kojoj je bila pre 3O godina iz prostog razlogasto je ta generacija pomrla i vise nema ko da motikom radi. Poljoprivreda je postala industrija i to nikako ne odgovara malim proizvodjacima. Nemoze domacinstvo sa tri cetiri hektara zemlje da opstane. Treba ukrupniti posede i stvoriti preradjivacke kapacitete

  5. gledam u radnjama kupujemo krstavce i papriku iz albanije. propadanje srbije je konstanta ove vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.