Lipovac Tanasković: Pozivam odbornike u Skupštini Beograda da glasaju protiv seče šume u Košutnjaku

Ostavite komentar


  1. Ovaj plan sprovodi u delo pravnik Avala studiosa Srđan Rašković koji je ucesnik projekta beograd na vodi.
    Pametnom, dosta.
    Na N1 youtubu imate video: Rašković: U Košutnjaku želimo da gradimo filmske studije, plan odredila struka

  2. Ajde da se ne gadjamo glupostima, nego da postavimo stvari na pravo mesto. Da budemo precizni, dakle, ne radi se o Košutnjaku kao zaštićenoj zoni kao parku prirode već o Avala filmu koji se nalazi preko puta. Druga stvar, radi se o PDR-u kojim se razrađuje PGR i treba insistirati da se za količinu šume koja se iseče zasadi duplo više. Na taj način možemo da iskoristimo ovo i da stvanro dobijemo neku dobrobit za Beograd

    1. Nerealan si kao prosecan politicar sns-a. Ko ce bre da posadi i gde duplo vise drveca?! Sta si sa ovom idejom postavio ma svoje mesto?! Sns bagra je seljacka mafija, majmuni znaju samo da hapaju, ali ne i da vracaju. Nema od toga nista. Beograd je vec medju najzagadjenijim gradovima na svetu. Sva suma Beograda se nalazi mahom na Avali i na Kosutnjaku. Hotelcic ovde, studio onda, ma hajde bogati, ima sume i van Beograda.. Ti si drogiran covece, prodisaces mozda na usi jer vazduha cistog nece biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.