RASIM LJAJICfoto BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da su predstojeći beogradski izbori važni da bi se „obezbedila politička stabilnost, da se potvrdi politički legitimitet koalicije i da se nastavi sa infrastrukturnim projektima u Beogradu“, saopštila je ta stranka.

Ljajić je na sednici Gradskog odbora SDPS Beograd dodao i da će ta stranka pokrenuti intenzivnu kampanju, čim ti izbori budu raspisani, sa ciljem da učešće stranke u ovom izbornom procesu bude što vidljivije i kreativnije.

Kako je ukazao, to će raditi „kako bi ta stranka dala konkretan doprinos pobedi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) na tim izborima“.

„Važno je ostvariti kontakt sa što većim brojem ljudi, obilaziti što više naselja na teritoriji Beograda, imati sluha za probleme svakog stanovnika i uložiti napor da se neki od tih problema i reše“, istakao je Ljajić.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić, koji je bio gost na sednici gradskog odbora SDPS, zahvalio se članovima te stranke na doprinosu zajedničkim rezultatima.

Istakao je da će pobeda SNS i koalicionih partnera na beogradskim izborima biti još uverljivija i izražena još većom razlikom nego što je to bilo 17. decembra.

Orlić je dodao „da mržnja prema jednom čoveku ne može biti politički program na osnovu koga se dobijaju izbori“, te da će, zato opozicija doživeti još jedan u nizu poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari