Ljimaj: Kosovo će imati vojsku do kraja 2018.

Ostavite komentar


  1. Nedavno je otkriveno skoro pola hiljade kosovskih Albanaca koji su ucestvovali ili jos uvek ucestvuju kao deo ISIS-a tako da ni oni koji vas podrzavaju vam sve te tri stvari nece dati.

  2. Na tlu pokrajine SAD imaju vojnu bazu , oko nje su stvorene celije koje su bile i na sirijskom ratistu a i veze sa svim teroristickim napadima od Lila i Nice do Brisela i Berlina pored Srbije koja se protivi da te tri stvari dobjete i utemeljenje u medjunarodnom pravu , rezoluciji SB UN 12 44 i Briselskom sporazumu ni Zapad nema interes zbog bezbednosti .Tako da zaboravite na te tri stvari komotno.

  3. Politika regovora im je bazirana na zaplasavanju naseg naroda, dokle god je tako, bio bi lud svako da sa njima vodi dijalog, ocekujem da se medjunarodna zajednica oglasiti ostrim kritikama protiv ovih zlocinaca!

  4. Zelje su jedno realnost je sasvim nesto drugo. Ono sto mogu da verujem kad bi se samo oni pitali mozda bi i bilo tako, ali posto se i mi pitamo takav scenario nikad necemo dozvoliti, a njihove zelje se nece ostvariti.

  5. Uređena zemlja samo im vojska još ostala! Ovde na Balkanu se samo zveckanje oružjem, umesto da se priča o nekom kompromisu, zajedničkom interesu. Da se jednostavno narodi zajedno bave nekim boznisima, a ne glupostima.

  6. Za sve sto se dešava na Kosovu treba pristanak i Srba koji žive dole. Drugo da bi imali svoju vojsku treba prvo da Kosovo postane država. Polako sa ovakvim odlukama, čemu žurba?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.