Ljimaj: Pitanje statusa završeno, dijalog u Briselu o međusobnom priznanju

Ostavite komentar


  1. Srbija ne traži da je vi priznate , ako ste država što tražite od Srbije da vas prizna, a to Ce da bude 44. Decembra

  2. Наш президент рекао: Џаба сте кречили! Сиктер!“ Он је прави дипломата. Шта сад?

  3. E jeste i vi Albanci zaguljeni kao i ovaj naš autokrata. Pa ne može vam status biti okončan kada vas ne priznaje pola država planete (valjda i njihov glas treba da se poštuje) i kad ne postoje šanse da udjete u neke bitne organizacije. Spustite loptu, ako i zaista želite državu. Srbija gubi u svakom slučaju. Bez učešća Rusije i Kine ništa se neće postići. Kao što je Tači rekao, postaće Kosovo kao Palestina. U prevodu: „država“ ni na nebu, ni na zemlji.

  4. Pa ako je to realnost i ako ste medjunarodno priznati, zasto onda trazite da vas i Srbija prizna, i zasto uopste pregovarate o bilo cemu sa Srbijom. Bice da je posredi nesto drugo. Ako vas Srbija ne prizna, nece vas priznati ni Kina ni Rusija, teze cete uci u UN i ostale medjunarodne organizacije poput Interpola. Znate to jako dobro, i onda konstantnim pritiscima na Srbiju pokusavate da upravo od nje izdejstvujete to priznanje, jer ce to posle uticati da vas svi priznaju, pre svega Kina i Rusija. Na ruku vam ide i nesposobna vlast u Srbiji, ali to tesko ide, i zato ste nervozni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.