Lokalni mediji emituju vanredni program zbog Vučićeve kampanje

Ostavite komentar


  1. Ne gledam ga i lepše mi je ali se pitam:šta bi sa sednicama vlade po celoj Srbiji i prijemom gradjana u Beogradu svakog poslednjeg petka u mesecu?Ovo je neka nova taktika.Samo neka se završi do početka proleća da se seljaci okrenu njivama i vioćnjacima ,da ih ne šetaju po varošima i gradovima od severa do juga zemlje.

  2. Ovo je slika Srbije.Ovi stari ljudi su prava budcnost Srbije ako ovaj covek ostane da vlada

    1. Ako i nisu buducnost Srbije, buducnost njegove diktature i ostajanju na vlasti sigurno jesu. Mora da se brine o njima, hrani ih, neguje i po mogucnosti razmnozava. Tragedija za njegovu politicku buducnost bi bila da mu se glasacko telo pridruzi dinosaurusima i izumre …

  3. Slusaj vamo; PUTUJUCI CIRKUS MONTI PAYTONA DANAS U VASEM GRADU ! Sve je dzabe : i aftobusi, i sendvici, i transparenti, i parole Vase je samo DA MORATE DA DODJETE kad vas poverenik nafata i striklira da ste prisutni! Nemo neko da se brine za vamiliju i stoku – ima da dodjete- on ce da prica a vase je samo da klimate. Kuj ce plati nije vase da pitate, sve je fraj. Nemo, da neko nije dobrovoljno doso’ Samo da se zna : sve ce Dr Nesa da slika. I da se okupate obavezno.

  4. Ako je BUDUCNOST SRBIJE ,buducnost u koju bi nas Aleksandar Vucic i njegovi poslusnici zaljubljeni u funkcije i udobne fotelje onda je to nesto sto nikada ne bih pozeleo za moju porodicu i mene.A fotografija na kojoj je svevisnji sa ova dva penzionera ako je pazljivo pogledate govori o ekonomskom stanju penzionera u Srbiji.

  5. Uskoro TV pink uzivo u vucicemom stanu,kupatilu,WC,direktan prenos izbacili is sadrzaja iz debelog creva,
    Sa druge strange ljubitelji dotinog hvale I zeleznici njegova sadrzaja da pojedu jer on izbacili za njih Kavijar..prijatelje vam Niko I sto vise ga pojeli.

  6. Ovako izgleda interakcija i domacinksi odnos , kada predsednik sidje medju narod , oseti puls i potrebe. Ovo je u psiholoskom smislu veliki podstrek narodu.Bravo.

    1. Vidis, upravo to sto dovodi autobusima na svoje mitinge i vi kojima deli sendvice su njegova ‘Srbija’! … On to silazi medju vas, kao Prorok Mojsije niz Sinaj, sa svetim bozijim zapovestima u rukama, dok vi padate na kolena. … Ono sto Subotom protestvuje po srpskim gradovima nije njegova ‘Srbija’. A takvom drzavom ne moze da se vlada, koliko god ga Hepi i Pink ‘podstrekivali’.

      To i vi i on morate da shvatite.

    2. Kako te nije sramota da dajete jedan te isti komentar povodom vučićeve opsade Srbije, ti kao Marija, i tvoj kolega bot. Zar si stvarno toliko tupa i nepismena da neznaš da napišeš nešto iz svoje glave.

    3. Komentare kao sto je napisala osoba pod imenom Marija pisu osobe koje ne zele da sagledaju pravo stanje u nasoj jadnoj Srbiji ili ne vide dalje od nosa.

    4. U psiholoskom smislu ovo je veliki podstrek za maloumnike-bezumnike? “ Buducnost Srbije“ sa maloumnike-bezumnike. “ Buducnost Srbije“ sa psihopatom i svitom koja ga prati, eeee blago nama???

    5. Isti tekst komentara za još jedan naslov, ali u potpisu „spale“.
      Vučić-eviću J lažno se potpisuješ.
      Čak te mrzi i text da menjaš, nesrećo

  7. to sve je i uređeno da bi se eliminisali oni koji protestuju ili govore o podršci svojim potpisima, rečima…
    inače i ovde je mogao biti naslov kao iz venecuele
    pokrali pare a nama nude toalet novine!

  8. Najnovija iznuđena Vučićeva ekskurzija laži i prevare kroz ugaženu Srbiju ništa novo: Lakše se kabadahija na vlasti deli s dušom nego s vlašću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.