LSV: Da li je to mržnja ?

Reagovanje LSV

Ostavite komentar


  1. Al ste se razgoropadili replikama na govor Trifunovića.Kako vas nije sramota pa vukli ste nas za nos 18 godina i bili u svim vlastima. I vi nekog kritikujete i sakrivate se iza „vojvođana“.Svima je palo u oči vaše guranje u prve redove demonstranata sa vašim Novosadskim zastavama kojima ste želeli da pošaljete poruku ne Vučiću i sistemu zbog kog su građani na ulici već svojim sebičnim poklonicima koji bi svako po državu pa makar i u svom dvorištu.

  2. Otkad je Nenad Čanak = Vojvodina, ono, jes mu površina sve veća, ali što je mnogo, mnogo je i otkad je „svima trebaju putevi, koju god sliku držali kod kuće“ poziv da se „kače“ slike?

  3. Veliki borac za Vojvodinu i jedan od prvih kandidata za proveru imovine zajedno sa Čankom. Gde ste sada sa parolama kako Vojvodina nije krava muzara. Kako bi Đ Balašević odrimovao – kupljeni za tepsiju ribe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.