Luka Maksimović: Izlazim sam, drugi su svi isti

* Ne postoji nikakva opozicija, već svi imaju isti cilj - da se domognu fotelja i da kradu pare, smatra Maksimović, alijas Beli Preletačević
Bivši predsednički kandidat iz Mladenovca za Danas o beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Idealna zaštita od vampra je beli luk, a ovaj je momak upravo to: Beli Luka.

  2. Ovaj momak je pravo osveženje na političkoj sceni. Vidim da ga nazivaju miner opozicije, neozbiljnim, a neshvataju da je "pozicija", "opozicija" i "demokratija" obična bajka za "odrasle". Sistem je napravljen tako da vladar uvek ostaje isti i da običan čovek živi privid da se nešto menja.
    Luka i ekipa oko njega je spoznala da se protiv ovakve nakaradne tvorevine zvane sistem, upravo bori pre svega hrabrišću, nepredvidivošću, neozbiljnošću, humorom, satirom i svim raspoloživim arsenalom improvizacije.
    Da li mislite da je Vučić, koji je običan sistemski izdanak, slučajno komentarisao da se mora ozbiljno pozabaviti motivom zbog koga je 10% ljudi glasalo na izborima za Preletačevića. AVE Beli i budimo neozbiljni što je više moguće jer i sami vidite gde su nas doveli ovi "ozbiljni"

  3. Pa meni ste svi isti. Mnogo price i nista vise. Vrlo tajanstven lik ali znamo da se nista tu ne dobija preko noci. Kada se neko iskreno bori to izgleda mnogo drugacije. Samo me zanima kome oduzimas glasove?

  4. Sve ce biti reseno kad se narod uciti. Nece stici ni da se iznenade kad skontaju sta ih je snaslo. Nemaju oni Milosa u vlasti da im kaze: Kad se ucute popustajte. Znaci da radimo ovako: Ili da zivimo sto bolje, ili da zivimo sto gore. U oba slucaja potpomazemo REVOLUCIJU Ili ce se dici protiv nas, ali cemo je dici mi. Ave Beli! Samo jako il nikako Ljubi baka

  5. Ne damo Belog zaboravu ni posle izbora dok je nas bice i Ljubise!!!AVE BELI!!!

  6. Luka je potpuno upravu. Svi su isti, cekaju da se domognu fotelja i kradu pare.Basara je to objasnio ranije, nisam mu verovala. Nadala sam se da je DJB drugaciji ali nije.

  7. Ja sam za sistem koji ce graditi pravednu drzavu, nisu svi isti !!! ne razumem zasto glasati za nesto sto ismejava sistem a ne graditi prevedan sisitem!!!

  8. Vratijo se Beli da opet opoziciju osramoti na izborima. Ovog puta će osvoji više nego svi iz opozicije zajedno…

  9. Tako je Beli uspeo si da posvadjas celu opoziciju i sad opet ides sam .Ko zna zasto je to i za koga dobra odluka .

  10. Beli je samo trojanski konj. Odvlači glasove, a sam nema dovoljno . Zato i ide sam. On je produkt Službe, znao on to ili ne.

  11. Radi za Vucica svesno ili nesvesno to je jasno a placenici i snobovi ga podrzavaju.

  12. Ja ne razumem ove koji su glasal iza ovoga,koji ide na izbore ,a naravno da ne moze da dobije izbore,a kada dobije procente koliko dobije ,on nece to da materijalizuje , nego kaze necu ja u tome da ucestvujem ,a onda ce se ponovo kandidovati i opet i isto to i sta mu je onda cilj.Da bude popularan ,da kazemo kako je duhovit .Ako si izasao na izbore automatski se bavis politikom,ali ti neces da se bavis politikom,nego se bavis satirom,a kakve koristi mi imamo od satire u politickom zivotu .Vrlo bih rado saslusao svakoga,ko misli da ovo nije besmisleno .

  13. Čovek je antiheroj srpske političke scene, ako možete da razumete šta to znači.

  14. Humska1…….tacno tako!!! Ako neko zeli da se samo zabavlja, bez istinskog interesa da ucestvuje u politici, onda iskreno receno imamo mnogo vise ljudi, koji mogu da uspesnije, duhovitije i zabavnije da to rade nego ovaj mladic (usput receno nije mi bas ni intelektualno ni scenski tako zabavan, humor dolazi od onog drugog momka koji je u senci).

  15. "Luka je pokazao da je jaci od svih opozicionara." Не , него обрнуто. Опозиционари су показали да су слабији (и) од Луке.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.