Lutovac: Mnogo više onih koji žele promene

Ostavite komentar


    1. Pa upravo je rekao da vidi da nema slobode medija,da institucije ne rade svoj posao,da nismo normalna drzava. Odlicno on vidii zna sta se desilo nasoj Srbiji koja sve dublje tone u blato pa cak ide toliko daleko da hoce svoju teritoriju da pokloni zarad opstanka na vlasti. Kao sto rekoh covek i cuje i vidi ali ti prekontrolisi prvo sebe pre nego sto upres prstom u druge!

    2. Bole, nepismeni covece, kome ti sta prigovaras kada ne znas da se “ne cuje” i “ne vidi” pise odvojeno? Pa, to se uci u prva cetiri razreda osnovne, treba da se stidis svoje gluposti!

  1. Do skoro sam mislio da samo DSS ima autisticni vrh stranke,ali me je Lutovac demantovao.

  2. Pa promeniste sto ste mogli. Predsednike, novi bas novi savez, ideje. Kontam da imate neke nove ideje kad su vam Dveri ok za taj novi savez. Ostacete ispod cenzusa ovim tempom.

    1. Pogledajte i oslusnite dobro ko je sve NEZADOVOLJAN u ovoj drzavai, skoro svi ali podjimo redom od Opljackanih penicionera, preko obespravljene inteligencije do potpuno unistenih poljoprivrednika. zasto to ne iskoristite za promociju svoje stranke? ili cekate da se zavrsi ovo sa kosovom pa da se tek onda oglasite?

  3. Istina je da Srbija želi promene! Ali te promene promene se ni u kom slučaju ne odnose na promenu trenutne vlasti! Srbija i građani su bili spremni na velike promene i reforme koje su se desile. Spremni jer smo želeli promenu i iskrenu vlast koja će svom narodu i zemlji davati iz realnih prihoda. A ne veštačkim podizanjem plata i penzija što je u maniru opozicije. Zato što se jasno i glasno izađe u narod i kaže kako stvari stoje. Nema laži!! Dok se vi nemate čime ponositi.

  4. Прво смењујете вође тог истог савеза а сада са њима правите дилове

Ostavite komentar


Politika

Nova: Ovo je raspored mandata liste „Biramo Beograd“, kandidata za gradonačelnika – Dobrice Veselinovića

Nova: Ovo je raspored mandata liste „Biramo Beograd“, kandidata za gradonačelnika – Dobrice Veselinovića

Šest članica dosadašnje koalicije “Srbija protiv nasilja”, koje su odlučile da izađu na beogradske izbore 2. juna potpisaće danas koalicioni sporazum, a Nova.rs ekskluzivno otkriva detalje njihovog dogovora. Koalicija će nositi naziv "Biramo Beograd", a nosioci izborne liste biće Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta i Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.