Lutovac sazvao Skupštinu DS i predložio raspuštanje Statutarne komisije stranke

Ostavite komentar


  1. Dosadašnji rad svakako nije donosio dobra rešenja ni za državu ni za stranku i mnogi su u stranci pokazali svoju veštinu bavljenja politikom da im se narod zahvalio sa 2%.Menjajte, jer to je jedini način da opstanete a isluženi su se rastrčali da traže novo uhlebljenje…

  2. Rektorka BU (Ivanka Popović) i Lutovac su izgleda od istoga kova. Tiha voda brege roni.

  3. Zasto jednostavno ne bojkotuje statutarnu komisiju i tako joj oduzme legitimitet, i onda ce EU postaviti njegove ljude u komisiju. Ovako samo dzaba pokusava da ih smeni, a borba protiv neformalnog uticaja je kao kada trcis sprint, a noge su ti vezane.

    1. Lutovac je svojim delom u Ds-u od statističke greske doveo do zatvaranja stanke….Za Nobela!!!

  4. Poslanički klub DSa i Statutarna komisija, su leglo zla i korupcije u DSu. Statutarnu komisiju raspustiti pod hitno, puna podrčka Lutovcu!

  5. Raspusta se Statutarna a ne Izvrsni odbor koji ne moze 3 meseca da uradi odluku o raspustanju!? Bolje radi IO :)….Naravno da odluka koja nema formalnu ispravnost, a utice na sastav GO mora pre sednice GO da se ponisti, inace se ljudima koji su raspusteni oduzima pravo da se zale i ucestvuju kao jos uvek legalni organi na GO. Kako Lutovcu ne smeta IO koji 3 MESECA ne zna da napise zasto je raspustio odbore? Gde je tu odgovornost, strucnost, postovanje organa stranke? Dakle IO za 15 min. zakaze sednicu, za 10 min. na istoj donese odluke o raspustanju odbora, niko ne zna za razloge, sumnjivo je jer je ovo izvedeno posle sednice GO koju su pojedini napustili, pa ce biti da je to razlog(sto ni kod pravnog glupandera ne moze biti razlog), a onda mesecima ne zna da uradi tu odluku!!! I sad ne valja statutarna….ne valja ona odavno, jer su u njoj pravnici š kvaliteta, ali ne moze da se menja onda kada donosi odluke koje se nekome ne svidjaju!!! Kao kada biste promenili sudiju zato sto vam se ne svidja presuda! I DS je onda kao za pravnu drzavu…..Dakle IO ne zna da radi, ali je kriva Statutarna…nema tu odgovornosti i postovanja sistema. Neko sednica skupstine a bez vanrednih izbora, iako drugi najmocniji covek u stranci vise ne postuje politiku stranke i za to ima ogromnu podrzku, potpredsednica Jerkov, koja je osvojila najvise glasova, takodje se en slaze sa uttvrdjenom politikom, predsednik IO takodje hoce na izbore i to nisu razlozi za vanredne izbore!? Dakle najuze rukovodstvo koje se predstavilo kao tim puca u paramparcad, ne slaze se oko temeljnih pravaca politike, i to nije razlog za vanredne izbore!!! Na stranu sve ostalo, nema tu odgovornosti i demokratije….

    1. Ajde Miloše, oladi malo, pomisliću da i ti zajedno sa ovim „pobunjenicima“ odlaziš kod Jece u Glasnik ili možda????

  6. odlična odluka. i nemojte ih izbacivati iz stranke neka sami idu a ne posle da glume žrtve kao što je čomićka požurila. Skinuti im funkcije pa da vidimo koliko vole DS a koliko su tu zbog ličnih interesa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.