Majdanpek: Kandidati za narodne poslanike na listi SP-JS – “Zeleni Srbije” iz Kladova, Negotina i Majdanpeka u prvoj polovini izborne liste 1Foto: Logo/SPS

I Majdanpek i Kladovo i Negotin imaju svoje kandidate za narodne poslanike na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ koalicije Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i „Zeleni Srbije“.

Na izbornoj listi kandidata za narodne poslanike Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić – premijer Srbije“ koalicije Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i „Zeleni Srbije“ koju je večeras potvrdila Republička izborna komisija su i kandidati iz opština Majdanpek, Kladovo i Negotin.

Svu trojicu predložila je Socijalistička partija Srbije i sva trojica se nalaze u prvoj polovini izborne liste.

Najbolje kotiran je diplomirani defektolog iz Kladova, Radovan Arežina koji je 36. na izbornoj listi. Arežina je maja prošle godine, posle ostavke Jelice Sretenović, izabran za narodnog poslanika.

Na izbornoj listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ kao 104. nalazi se diplomirani inženjer industrijske informatike Miloš Gagić iz Negotina, a 121. je penzioner Mijomir Ivanović iz Majdanpeka.

U prethodnom sazivu lista IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma“ imala je 32 narodna poslanika, SPS 24 i JS osam.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari