Maklaud: Obratićemo pažnju šta kaže OEBS o legitimnosti izbora

Ostavite komentar


  1. A da popričamo malo o legitimnosti prilikom glasanja za BREXIT u Britaniji? NE, jer to je pitanje Britanije. E pa i ovi izbori su pitanje građana Srbije i nemojte da se mešate u ono što građane Srbije najviše zanima, a ne vas. Znamo šta vi želite.

    1. Ne pita se Vlada Srbije ništa, ta institucija postoji samo u obliku farse i u cilju lažnog privida demokratije. Znaju to svi pa i gospođa ambasadorka Velike Britanije. Onaj ko se za sve pita, još iz srednjoškolskih dana nosi nadimak „hulja“, a hulja i fer izbori nikako ne idu „ruku pod ruku“.

  2. ništa konkretno – izgleda da Đidov pokušaj da uvuče Srbiju u sankcije i izolaciju(po mogućstvu da izazove i stranu vojnu intervenciju) ne bi li se dočepao vlasti nije uspeo. žalim slučaj – piši propalo. izgleda da samo pod sankcijama i kišom bombi ljudi poput njega mogu nešto da ostvare u politici. da mu je istinski stalo do promena podneo bi ostavku i dao šansu mlađim i neokaljanim političarima. kad će konačno shvatiti da narod ne glasa za av već PROTIV korumpiranih/propalih drugosrbijanskih likova kao što su đido, guzijan, tripun, bakić i teodorović?

    1. Tvoj gazda je pod kisoom bombi se ogrebo za stan ali se nicega ne secas jer nemas cime.

      1. Ne bi prethodnom komentatoru toliko zamerio, na protiv, precizno, decidno I tacno je opisao/la sektu, bagru i olos koja trnutno vrsi vlast i genocid nad zdravim razumom ( sto je doticni jedan od primeraka u zatupljenoj masi). On mucenik nezna da nezna a ubedio je sebe da zna?

      2. Ako Oebs bude proglasio poštene izbore ode Boško u antifašiste, a Djilas u patriote…

  3. Izbori će biti potpuno fer i demokratski kao i u svim evropskim demokratskim zemljama a to što neko želi da ih bojkotuje to je dokaz njegove nemoći i saznanja da nema nikakvu podršku medju gradjanima.

  4. Pašim se da će Djilas iseći vene ako Oebs proglasi poštene izbore…Ako Djilas sebi naudi Vučkov početak kraja….

  5. Po meni OEBS treba da posamtra izborni proces ali ne da se meša u same izbore.

  6. pa gde je OEBS danas ? Ovo danas je katastrofa za zemlju koja sebe smatra demokratskom. Do kampanje će diktator već da završi sav posao pa će onda da pusti ovu lažnu opoziciju na medije da ih što više pređe cenzus. meni se čini da je ovo najava sa zapada da će opet da žmure na ugnjetavanje naroda u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.