Malinari idu na izbore

Ostavite komentar


  1. Uh, hvala bogu…. Kao neko ko konzumira maline jednom u 4 godine, a dovoljno sam umno sputan da svoj bezvredan glas dam grupi ljudi koja misli da je to sto beru maline odlucujuci atribut za ukljucivanje u politiku, sada konacno znam za koga cu da glasam, …posebno zato sto je u pitanju „veoma popularan pokret Tri plus“!…Zapalio se internet od eksluzive, tope mi se prsti od vrele tastature!

  2. E jadna vam vaša politika kad mozga nemate ni ko malina…
    Ovaj AV car Srba & hladnjača & svega što može da se na tenderu proda vas odvalio kod otkupa a vi na izbore!? Brutalno debilno….
    BOJKOT DO SLOBODE!

  3. Koji su ovo likovi? Ocekujem liste: Tutunoberaci; Snajderi, Susteri; Badavdzije; Moleri; Krovopokrivaci… Ako se jos AV AV smiloje da spusti cenzus na 0%, bice to zaista raznolik parlament. Odraz naseg drustva. I pameti.

  4. Kad ne prodjete cenzus nemoj posle da nam blokirate puteve nego cutite i trpite

  5. Bili i ostali naivcine! Zavrnuli ih sto puta oko malina i oni veruju da ce izbori biti posteni i da ce uci u parlament i promeniti nesto. Boze postedi ove jadnike, ne znaju sta cine!

  6. Nisam ni znao da malinari imaju svoju stranku. Imam komšiju pčelara, moram da ga pitam da nije i on osnovao neku pčelarsku stranku. Mada, teško, to je dobar i vredan čovek koji pravi odličan med i prosto nema vremena za takve šale i poskočice.
    Još da se malinari uortače sa jogi letačima, to će da bude dubinski rušilački cunami na srpskoj političkoj sceni!
    Mada, moj glas neće dobiti, iako volim maline…

  7. Najveća potencijalna opasnost za vlast SNS-a trenutno su dve najmnogoljudnije grupacije, gledaoci Zadruge i gledaoci Parova. Ukoliko njihovi politički komesari, Lepi Mića i Ivan Tržan, ne anesteziraju svoje gledaoce i ne objasne im dovoljno ubedljivo „Zašto treba da vole Vučića“ biće belaja na proleće.

  8. Malinari, kao profilisana interesa grupa seljaka, su produžena ruka tabloide vlasti. Tu su „biznismeni“ kojima je oligarhija dala kredite za podizanje hladnjačica i koji monopolišu tržište, tako da mali proizvodjači, kojih je velika većina, rade ovaj unosan posao za „gospodare“. Gedžo, osvesti se i bojkotuj izbore, jer u protivno nećeš dočekati zeleni ‘ranu.

  9. Ne ide da se seljaci bave politikom. Gde da oni budu ispred Beograda i njegove elite. Sramota je to

      1. U gornjem komentaru sam bio ironican. Citajuci druge komentare,zabolelo me je sa koliko nepostovanja pisu o „malinarima“. Kao da je ljudima koji zive od poljoprivrede zabranjeno bavljenje politikom. Budite vi glasacka masina,a mi cemo da mislimo za vas. To vecina „elite“misli

  10. Radovicu mani se politike, nisi ti za u tu pricu . Vidi od kad je proizvodnja u finansijskom sunovratu , ne mozes ti sa slamkom protiv Stanica , Kropsa i ostalih .

  11. Ma …ne treba … Palma vam vec ispunjava naj vazniju tacku malinarskog programa ( toaleti sa tusevima ) a D.J. Vucicevic vam vec daje maksimalne cene u svojim hladnjacama ….i moja baba hoce da “ pravi “ stranku i ide na “ izbore “ samo ako joj “ sluzba “ dotira “ koliko njoj treba novca ( samo euri ) naravno iz „budzeta “ mada , kako kaze , ne veruje “ puno “ Aci jer je i Beli Preletacevic “ izvisio “ pa tako mogu , kaze , i malinari

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.