Marija Obradović postala savetnica u Srbijagasu

Izvori Danasa o novom angažmanu potpredsednice vladajuće stranke

Ostavite komentar


  1. Ako je vest tačna i to prođe bez ikakve javne bure onda ovom sluďenom i opljačkanom narodu ne treba više ništa objašnjavati jer guta sve licemerne splačine o sirotim i poštenim komunoradikalima tj. nazadnjacima.

  2. Bivši spiker na lokalnoj televiziji…a sada savetnik za bezbednost….ima li tu veze?Pa, ima.

  3. Sad će Sbijagas Snažno da zaradi milijardu evra gubitka iznova i snažno da ih isplati savetnicima.Iz snažnih džepova Srba.

  4. Ko god je napadne ona samo treba da kaže da je žena i da je napadaju zato što je žena i biće tako zaštićena kao beli medved tj.medvedkinja ili se kaže medvedica?!

  5. Iskusna žena može i te kako dobro da savetuje nadređene u velikim privrednim sistemima kakav je NIS.

  6. Način za isisavanje naših para, malo je što joj dečko gaji „organsku hranu“.njen posao je da čuva stražu dok drugi drugi maznu lovu, NapreDNO. Zlatno doba!

  7. Opa, od spikerke najavljivacice na TV Kraljevo, velikim koracima „opa-cupa“ napredno prema vrhu naprdnjaka, poslanickog mandata do „savetnice“ u „Srbija gasu“ za veliku mesecnu apanazu. Drugarica Marija Obradovic inace nekada simpatizerka a potom clanica DS-a nije jedina preletacica visoko pozicionirana u SNS-u ima ih jos od Sinise Malog, Gorana Vesica, Jelene Trivan … itd, dokaz je da je Demokratska stranka bila „politicko preduzece“koje je moglo da odneguje ovakve likove u svojim redovima da bi te iste uz vec postojece jos gore clanove samo preuzela Vuciceva mafijaska organizacija koja sebe naziva politickom strankom a da to po strukturi kadrova i organizacije vise podseca na La Koza-nostru nego na partiju. Bravo samo nastavite sa kadrovanjem po javnim preduzecima, sutra moracemo da te firme generalno ocistimu i uz put deratizujemo uz predhodnu dezinfekciju i dezinsekciju.

  8. Moram da vam kažem da Srbijagas uvozi gas preko nekoliko posrednika, između ostalog i Jugorosgasa. Zarađuju milione eura koje plaćaju građani Srbije preko računa za gas Srbijagasu. Srbija je imala većinski udeo u Jugorosgasu do 2005god. Tadašnji direktor Srbijagasa, Miloš Tomić je učesnik prljavih poslova. Danas je on direktor Carina, a to mesto je dobio zato sto je kao direktor Transnafte sklopio ugovor sa privatnim Edukonsom gde je Jorgovanka doktorirala. Hoću da kažem da državom upravlja mafija. Ovakvi se više ne rađaju.

  9. Da. Savetnica je od maja ove godine. Nije se pojavila niti jednom u Srbija gasu osim kada je donela radnu knjizicu. Platu uredno prima. A nije jedina koja prima platu – ogromnu, u ovom preduzecu a na poslu je nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.