"Psihijatrijski slučaj vas bije 2:1": Vučić o izjavi Marinike Tepić da bi trebalo da bude podvrgnut lekarskom tretmanu 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

A zamislite tek kolika bi razlika bila na izborima da ne mora da me pregleda neuropsihijatar? Psihijatrijski slučaj vas bije 2:1. Šta god pokušavali, neće biti nasilne smene niti bilo čega. Vlast se menja na izborima, Srbija je demokratska zemlja – rekao je predsednik Srbije reagujući na izjavu Marinike Tepić da bi trebalo da ga pregleda psihijatar.

Na pitanje da li će razgovarati sa Marinikom Tepić i ostalim poslanicima koji su stupili u štrajk glađu, Vučić je rekao da neće da govori šta su sve pričali o Tomislavu Nikoliću, koji je izgledao mnogo gore posle dva dana štarjka, ali to je valjda bilo zbog godina.

Potom je govorio o Uglješi Grgur koji se nalazi na listi SNS-a za poslanika, koji je juče stupio u štrajk glađu. Vučić je rekao da ga pozvao telefonom u pokušaju da da odgovori od toga.

„Želim da ih zamolim sve da prestanu da štrajkuju glađu, lepo neka se vrate svojim obavezama, neka organizuju proteste slobodno“. rekao je Vučić.

Govoreći o najavljenim blokadama saobraćajnica u Beogradu i dolasku studenata iz Novog Sada da se pridruže beogradskim koleginicama i kolegama, Vučić je rekao da mu je u tome najvažnije da novosadski studenti plate kartu u vozu za Beograd, a da je već navikao na blokade i da će se sa tim nositi kao i da sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari