Tepić o Vučićevom gostovanju na TV Prva: Jednom i on istinu da kaže 1foto FoNet Milica Vučković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u pravu kada je izjavio da će o njemu pisati čitanke, ali o tome „kako je besramno pokrao izbore“ i „o patologiji da menja narod kako narod ne bi menjao njega“, prenosi N1.

„E, jednom i Vučić istinu da kaže! Jutros na TV Prva sve u pravu kad kaže da će o njemu pisati čitanke: Kako je besramno pokrao izbore! I o patologiji da menja narod kako narod ne bi menjao njega! I da, pisaće i o gradnji, mostovima, samo knjige tu cene arhitekte. I inženjere“, napisala je Tepić na mreži Iks.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros na TV Prva i između ostalog izjavio da postoji većina za konstituisanje Skupštine grada Beograda, kao i da je ona legalna i delom legitimna. On je naveo i da su izborni uslovi inicijative ProGlas saopšteni jer „opozicija ne može da ga pobedi“.

On je komentarisao i rad vlade i tom prilikom rekao da rezultati neće da padnu sa neba, te da nije baš zadovoljan radom izvršne vlasti.

„Ne tražim od njih da svaku subotu i nedelju moraju da rade. Ali tražim da imaju manje neradnih dana nego obični ljudi. Moram da kažem da je Ana vredna, ali nažalost nisam zadovoljan ponašanjem mnogih. Oni ne razumeju težinu zadatka pred nama. Ne razumeju da bi to bilo čudo,“ istakao je Vučić.

Predsednik je dodao da će to ući u sve istorijske udžbenike, jer to ne možete da izbegnete.

„To će biti u čitankama i udžbenicima jer to nikada neće postići,“ kaže Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari