Marinika Tepić o ružnoj reči u skupštinskoj klupi: Desila se psovka, ali sarađivaćemo i dalje 1foto SSP

Marinika Tepić, predsednica poslaničkog kluba Ujedinjeni, objavila je na Tviteru da joj je kolega iz opozicije, Miroslav Aleksić, šef poslaničke grupe Narodne stranke, u Narodnoj skupštini uputio ružnu reč, ali da će, iako se to desilo, sarađivati i dalje.

Objavi Tepićeve prethodilo je to što se Vladimir Gajić iz Narodne stranke na Tviteru pozvao na intervju Dragana Đilasa portalu Direktno, rekavši da nisu tačne Đilasove reči.

Taj deo intervjua glasi:

“U skupštinskim kuloarima se prepričava da je taj sukob do te mere eskalirao, da su, kao u dečijoj igri muzičke stolice, neke opozicione stranke otrčale da sednu na mesta koja su namenjena najvećem poslaničkom opozicionom klubu. Razlog je to što su ta mesta stalno u kadru RTS-a. I da li je istina da kada je Marinika Tepić pitala kolege zašto su seli na mesta namenjena Ujedinjenima, da je predsednik jedne poslaničke grupe opsovao?

– Da li zaista mislite da je bilo kome u Srbiji bitno gde ko sedi u parlamentu? Nama iz SSP-a nije. Zato smo i seli tamo gde je bilo mesta. A što se tiče rečnika koji je koristio g. Aleksić, on nije bio primeren, posebno ne prema jednoj dami.”

Odgovarajući Gajiću na Tviteru, Marinika Tepić je napisala sledeće:

„Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari