Marković: Opozicija umesto da polemiše, lupeta na konferencijama u holu

Ostavite komentar


  1. Obzirom na rečnik, a samim tim i nivo vaspitanja dotičnog, jasno je kakva bi to polemika bila. Narodna kaže: Kada te budala vređa, okreni mu leđa.

  2. Da je uopšte moguće da dođe do „nove vlasti“ Živković bi sa svojim „demokratskim kaompanjonima“ iz „žutog saveza za srbiju demokratske stranke“ zajedno sa Vučićem čekao suđenje u zatvoru za svoje „uspehe“ u ekonomskom podrivanju zemlje.

    Ali crni žuti i crveni su apsolutna većina te u takvom sistemu nema „nove vlasti2 nego samo rotacija istih onih koji upropaštavaju sve od 1944-do danas

    1. Brate Ivane da li ti shvataš kakvo zlo su komunjarske bande počinile Srbima i narodima koji su sa njima delili ovaj prostor vekovima. Kada su konačno ukapirali da ih narod na ovim prostorima ne želi sukobili su ih međusobno raspirujući najužasniju mržnju preko svojih republičkih komunoaparatčika i generala u jna, prljavih medija, službinih kriminalaca, ubica, kurvi i narkodilera, sve do „spavača“ u svakom narodu. Sve je danas otišlo predaleko i sada svaka mala nacija na bivšem jugoslovenskom prostoru sama sebi juri rep i jede svoju decu kako bi krvoločne u suštini komunjarskomafijaške vlasne oligarhije nesmetano jahale svoje građanstvo i beskrajno ga svakodnevno pljačkale. Mi kao Srbi taj problem imamo od 1945. godine i teško da ćemo se njih, kao suštine tog problema, ikada u potpunosti ratosiljati. Svaka iskra koja talični da će se obračunati sa ovom bandom zaslužuje podršku zapamti to.

  3. Novi jurisnik SNS .Treba pamtiti t ie likove Jovanova.,Markovica,Atlagica,Risticevica,Arsica idruge jer I njihovo Mora proci.Ne ponoviti greske iz. 2000 te

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.