Martinović: Opozicija destabilizuje državu

Ostavite komentar


  1. Izgleda da se ovaj lik, koji kada je preleteo u SNS za sebe reče da je magarac, udalje trudi da dokaže kako više nije magarac. Ali, uzalud.

  2. čuj ovo niko nije čuo za borka u ns ? Pa možda tvoja ekipa koja se palila na grand i izlazila po kafanama. Svako ko je iole urban ako ništa zna ga po njegovoj pank-rok grupi GBB koja je bila odličan bend 80-ih i 90-ih. Ni ja se tebe ne sećam da si ikad bio u ns a takvo strašilo bih sigurno zapamtio da sam te video igde u gradu.

    1. Grehota jedna, pa sta mislite da su Vucic i Martinovic izlazili , imali devojke. Pa ne bi bili toliko frustrirani da su u zivotu barem malo uzivali, ali ne, sve vreme su stajali u senci i cekali da dodje njihovo vreme.
      Sada kada je doslo njihovo vreme to mora da se vidi i da se cuje, a oprostiti nece nikome, kome su u ledja gledali i zavideli.
      Aleka su tukli svakog dana u osnovnoj i srednjoj, sta mislite sta su radili Martinovicu?

      1. Martinovića su vukli za uši, pa je od bebice majmunčeta postao odrasli majmun. Izvinjavam se ovim inteligentnim bićima što ih upoređujem sa Martinovićem.

  3. Ovaj Martinović stalno priziva taj 5. oktobar. Na kraju će mu se ispuniti želja, ali ne verujem da će se ovaj put obradovati kad osvane 6. oktobar.

  4. Ovaj Martinovic sa likom i ponasanjem Save Savanovica zasluzuje da ga opozicija nakon sto preuzme vlast, ovakvog kakav je pet minuta pre svakog drugog dnevnika, prikazuje decici sa porukom „Kad porastem necu nikad takav da budem!“

  5. za dž sam devedesetih išla na svaki miting kako bi smo sklonili crveo crnu bandu i iću ponovo samo da te više ne gledam i ne slušam. Srbiju volim, za razliku od tebe, želim da od nje napravimo uređenu državu u kojoj će svakom poslaniku, premijeru, predsedniku i njihovoj braći poreski inspektor smeti da uradi unakrsnu kontrolu imovine i prihoda i da postupa u skladu sa zakonom ako postoje neslaganja.

  6. Ja ne verujem da si ti ikada studirao, intelektualci su ili bi trebali da budu humanisti a ti verovatno voliš samo sebe, a možda i A Vučića ali samo dok je na vlasti. Ali kolo sreće se okreće, nadam se da nećeš još dugo sedeti tu i širiti mržnju. Fuj bre. Kakav loš čovek

  7. time što nije sposobna da spreči vas, mutirane radikale, ispale iz Šešeljevog šinjela, da se u ime države odričete KiM..

    1. Ubeđivaće nas posle da smo sami tako hteli, kao što smo se i o d penzija odricali. Mrš te bre bruke i sramote. Anatema vas bilo. Fuj.

  8. Драги земљаче, данашња политичка опозиција у Србији није способна да угрози вашу власт, превише и непотребно их уздижеш, почеће да умишљају свашта. Међутим ваша власт није способна да направи ништа добро за Србију, већ напротив само штету. Све за што сте способни јесте да направите корист лично (политичку и материјалну) себи о трошку и на штету Србије.

  9. Opozicija nema šta da destabilizuje pošto je vladajuća koalicija uništila sve što se moglo uništiti i svu inteligeciju oterala iz zemlje Srbije. Misli ste da manipulišete EU,SAD, Rusijom, Kinom i drugim državama kao što radite sa srpskim narodom, e neće da može samoproglašeni faktore stabilnosti.

  10. Ne nervira mene sto ova spodoba koristi seljacku retoriku i moronske spinove ,nego sto se potuljeno smeska i misli kako je pametan…uuuu ,sto sam ih zajebao ,bas sam smeker…sine mili , pa zar vam nije strasno sto vasa i sudbina vase dece zavisi od ovakvih ljigavaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.