Martinović ponovo napao čelnike NVO CRTA i KRIK

Ostavite komentar


  1. Ocigledno je da Aleksandar Martinovic ne zna da pocrveni,jer da zna da pocrveni postideo bi se i povukao se sa politicke scene Srbije .

  2. Razgovori, debate, replike, primedbe, govori i ostali verbalni kontakti u Domu narodne skupštine Srbije više liče na pijačni žamor nego na usaglašavanje stavova. U školama je ukinut predmet lepo pisanje ali bi možda trebalo uvesti lepo ponašanje i pristojna komunikacija?

  3. Kako vas nije sramota ,vi ste nestranacki list,kad ste napisali ijedan ckanak o napadu na PREDSEDNIKA DRZAVE ALEKSANDRA VUCICA I NJEGOVU PORODICU. Pisete sve protiv Srbije i branite kriminalce i lopove. Znam da cete ovo odbaciti ali niste ama bas nikako realni ,dame lazi

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vučić o godišnjici Briselskog sporazuma: Jedanaest godina laži i terora, bez formiranja ZSO 10

Aleksandar Vučić o godišnjici Briselskog sporazuma: Jedanaest godina laži i terora, bez formiranja ZSO

Prošlo je jedanaest godina od Briselskog sporazuam tokom kojih se Srbija razvijala i napredlova brže nego drugi. Ali i 11 godina laži i terora koji su nad nama sprovodili i prištinski režim i EU. Jednanaest godina nije sprovodena suština, formiranje Zajednice srpskih opština, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, novinarima posle vojne vežbe “Vihor” na Pešteru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.