Martinović: Rizikujem karikaturu u čuvenom listu Danas

Poslanici SNS stali u odbranu novinarki RTS i Pinka i smatraju da su bile izložene poltičkoj kampanji Uroša Markovića, Bastaća i N1

Ostavite komentar


  1. овај назови доктор је морална карикатура а г.Петричић када жели да нацрта карикатуру, Мартиновића нацрта онаквог какав је,то је довољно.овај снс је политичка наказа изникла из СРС и њиховог вође,ратног злочинца,моралне и физичке наказе Шешеља.Када само погледате визуелни списак тих ликова:Вучић,Шешељ,Мартиновић, Ристичевић,Гојковић,Вјерица Радета,изобиље за Петричића,има ли ико од њих да личи бар на људско биће и да се понаша нармално.

  2. Koraks gleda i misli se, ne bih ja tu ništa menjao, martinović je rođen kao karikatura.

    1. Umesto da bude zahvalan Koraksu što ga ulepšava na karikaturama on tako…

  3. Niko ne može da od tebe napravi goru karikaturu nego što si je ti sam od sebe napravio kad si prešao iz radikala original u radikale light. One iste koej si do tada tako pasionirano i neštedimice pljuvao! Ne, nismo zaboravili, što pitaš?

  4. Agitprop je bio dobar, a CK KPJ još bolji. I Đilas i Zogović i Gligorijević su znali da ovce ne mekeću. Postoji rašireno osnovano mišljenje da one bleje.

  5. Da može da ih čuje, Gebels bi pobesneo od muke koliko su ga prevazišli!!!

  6. „Znači, glupi smo, neobrazovani“

    Jeste. Otuda poterba da se kitite lažnim diplomama i falš doktoratima. A pošto ste glupi, ni to ne umete kako treba pa vas provale „na keca“.

    „koji nemaju kanalizaciju“

    Dobro, de, imaju kanalizaciju. Koja se izliva…

    „Radikali nisu odgovarali na ovu prozivku, navodeći samo da im ne pada na pamet da odgovaraju na prazne priče koje se ponavljaju danima i iz sata u sat“

    Ono kad radikali zvuče normalno…

  7. Martina, ne mozes ti da budes dobar koliko tvoja karikatura, pa da si 6 puta toliki.

  8. Ljudi,pa ovaj Martinovic je cak i od Vucica ruzniji. Pravi Lemur.

    1. Poljski „skocimis“ poznati glodar po poljima Vojvodine.

  9. Sta god da ovaj Nosferatu neobrijane glave kaze, to je samo laz i obmana kojm se ne moze sakriti ocajna pozicija SNS u svim sferama zivota. A, posto je kao radikal neobicno socno opisivao AV kao djubre i izdajnika, sada mora da se iskaze u njegovom velicanju. Beskicmenjak, ili, mozda covecja ribica?

  10. SNS falanga, kojoj sasvim pristaje termin „ohlokratija“ (vladavina ološa), itekako čita „Danas“! Fascinira njihova nadarenost da lažu bez treptanja.

  11. Ti s bi voleo karikaturu u novinama i to bi koristio kao fotografiju za licnu kartu jer bi na njoj bio lepsi nego na pravoj fotografiji.

    a

  12. Ovaj je sam po sebi karikatura a gospodin Koraksic mu samo „daje do znacaja“ inace bio bi jedno obicno bahato i osiono nistavilo.

  13. Kakvi primitivci sede nama u Skupštini. Ovakve koloritne likove ni Domanović nije mogao da izmisli.

    1. Atlagić je vrlo nepristojan, a osim toga govori neistinu, jer Hasanbegović nije član Vlade Hrvatske, naprotiv on je opozicija toj Vladi. Isto tako je neistina da Petričić vređa glasače SNS, slušao sam kada je nalazio opravdanje za njih što glasaju za najlošiju vlast u novijoj istoriji. Glasače SNS najviše vređaju oni koji ih ucenjuju da bi za njih glasali. Njihov predsednik je poznat po govoru mržnje i uopšte te ekstremno desne stranke.

  14. Jedan od retkih tipova koji karikaturiste dovodi do očajanja!

  15. Korax je dokazani umetnik…… Pomenuti Šef Poslaničke grupe nije izazov, kada je dovoljno staviti njefovu fotografiju kako sedi u skupštinskoj klupi… To izaziva smeh…. U stvari pomešana osećanja…Smeh sa primesom tuge…. Sve ovo je pomalo tužno, čak i kada se ne događa nama… Nažalost stvarnost je drugačija…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.