Mekalister: Nova poglavlja možda budu otvorena u decembru

Ostavite komentar


  1. Izvestilac EU, a iz zemlje koja je dragovoljno napustila EU…pametnom dosta

  2. Gospodine Mekalister, njemu nista nemojte da verujete. U zemlji je katastrofa, sudstvo je pod politickim pritisticima a pritom nista ne rade sporovi u Srbiji traju po 10 I vise godina, donose se kriminalni zakoni u korist pljackasa-tajkuna. Privatna svojina se ne postuje, nije uradjen popis drzavne imovine samo iz razloga da bi se ta imovina opljackala. Mediji su u potpunoj katastrofi. Drzavne institucije poput katastra, republicke direkcije za imovinu, direkcije za gradjevinsko zemliste, DIPOS osnovano se sumnja leglo korupcije I kriminala. Strasno je to sto Vucic krsi Ustav Srbije a ni jedna institucija ne ukazuje u na to.

  3. Pitanje je dana kada ce Srbija pristupiti Evropskoj Uniji,mudrom i snaznom kako ekonomskom tako i diplomatskom politikom Srbija je uspela da od jedne drzavice u zapecku i pred bankrotom izraste u jednu modernu i snaznu drzavu sa sigurnom buducnoscu

  4. Srbija ima jasan cilj i krupnim koracima prelazi prepreke i približava mu se! Posvećenost predsednika i vlade sprovođenju reformi je dala rezultate i Srbija je pokazala jako dobre rezultate i sa ozbiljnošću pristupila sprovođenju svega što je EU stavila pred njom kao uslov za otvaranje novih poglavlja! Jedina kočnica jeste Kosovo ali i tu je Srbija pokazala da je posvećena održavanju mira i pronalaženju kompromisnog rešenja!

  5. Od 2012.godine ministarstvo pravosuđa je u rukama SNSa i rezultat rada je jedna velika nula. Ministarstvo policije je takođe u rukama SNSa i rezultat rada se ne vidi. Niš je zatrpan konjskim izmetom, jer smo izgleda jedini grad u Evropi kojim krstare konjske zaprege bez obaveznog najlona i posude za prihvat konjskog izmeta. Kada takvu sitnicu ne žele i ne mogu da reše kako da očekujemo bilo šta ozbiljnije od SNSa? Otvaranje novih poglavlja, možda, kaže Mekalister. Da li to znači 50% da hoće, a 100% da od toga ništa biti neće?!

  6. Sinoc sam se udubio gledajuci neku Seriju,kada me u trenutku prenu
    Iznenadna najava „Poslednja Vest“ po dramatici spice,pomislih poceo rat
    Na Kosovu,,kad ono dosao Covek da cuje sta to mi ne smemo da znamo
    to sto nam je Putin oobecao.

  7. To što Mekalister kaže da su predsednici Srbije Aleksandar Vučić i Kosova Hašim Tači pokazali privrženost tome da normalizaciju podignu na viši nivo, jeste, samo što Hašim Tači pokušava da demonstrira silu šetkajući se po severu Kosova u punom ratnom naoružanju..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.