Merkel i Vučić ponovili prazne floskule o nastavku reformi

Sagovornici Danasovog portala o porukama koje su javnosti poslali nemačka kancelarka i srpski predsednik

Ostavite komentar


  1. Ma gde vi svi “ pametnjakovici“ zivite?! Pa zar vam je tako pametnima, promakla njena izjava kojom je podrzala eksploataciju litijuna u Jadru? U prevodu: “ Podrzavam Vucica“! Logicno! Njena poruka je jasna: Srbija nema opoziciju!

  2. „Merkel i Vučić ponovili prazne floskule o nastavku reformi“
    Puna usta praznih floskula, primenjena demagogija.

  3. Znaci, vi gospodjo Merkel znate da je Vucic prljavi diktator, a mi znamo i da vama treba Srbija jeftine radne snage, u kojoj ce se preradjivati Jadarit da pravite baterije za kola koja cete svetu prodavati. Bas vas briga sto ce Srbija biti zatrovana.

  4. Ala nas voli ova Merkelova. Ne znam cime ju je privukao da dodje da ga promovise kratko pred izbore? Ili smo skontali kako ju je privukao ?$?

  5. Crni domino@
    Zasto bi nju bilo briga.?
    Ona gleda svoj interes, a Jadrit je nas problem i nas nestanak.
    Samo ljubite izdajnika.
    Uvek su nam drugi krivi.
    Ko je ustao protiv ove tiranije i zlotvora?

  6. A u Nemačkoj prirodne rezerve litijuma deset puta veće nego u Srbiji, ali nikome ne pada na pamet ni da spomene mogućnost eksploatacije u Nemačkoj.

  7. obilazi Balkan da bi preko vlastodržaca nekako uticala da balkanski narodi koji imaju pravo glasa na izborima glasaju za njenu stranku. A šta kaže na to da profesionalne novinare koji nisu pod kontrolom nazadne vlasti, nisu puštali u salu za konferenciju???!!! Sve u svemu, duplo ništa – diktator i odlazeća lasta.

  8. Bio sam iznenađen da za sve vreme govora AV nijedom nije spomenut na konfereciji za štampu Đilas, Šolak, N1 i ostali. Ne videh ni jednog novinara iz opozicionih listova, kako ih naziva vlast, na konferenciji za štampu. Molim objašnjenje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.