Mesić: Banditizam je izjednačavati Jasenovac i Blajburg

Ostavite komentar


  1. Evo ga heroj lista Danas,kako je on jmao lepe i miroljubive govore 90,kao „Hrvati su dva puta pobedili u WWWII“,“ja sam samo u pocetku bio zaveden ustastvom“.pitanje za list Danas nije li vas bar malo sramota.

  2. Mesic nikada nije bio za ustase ali ga je Miloseviceva propaganda proglasila . Isti slucaj sa Ukrajinom,prihvatili Srbi rusku propagandu fasisti a ono premijer i novi predsednik jevreji. Zato Dejane prvo izuci neke stvari pa onda komentarisi. Danas su najbolje novine u sadasnjem Srbistanu.

    1. Slažem se, Danas je jedini dnevni list u Srbiji, ostalo je propaganda i žutilo.

  3. Gle, kako Mesiv okrete curak? To je onaj covek sto se zakleo da ce biti poslednji predsednik Jugoslavije, a sad drobi kako je ta Jugoslavija bila pristojna drzava? Hajde, Mesicu, cim te vidim, odmah pomislim na PInokija, al’ dlakavog….!

  4. Uvek sam imao simpatije za gospodatinu Mesica ali me je razocarala takva naklonost partizanima. Nisam za ustase, ali partizani su ok !!??? Za srbe su partizani mozda i gori. Uzas.

  5. Naravno,
    Jasenovac je straište nevinih a Blajburg kazna za sve sa orvavljenim rukama,io to nikako ne može biti isto.

    1. A sta cemo onda sa Srebrenicom. Streljanje dest puta vise Hrvata, Srba i Belogardejaca sa komplet porodicama, roditelji, zene i dece je osveta a pogibija bosnjacka zlocinaca prilikom probijanja ka bosnjackoj teritoriji je genocid.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.