Mesić: Srbi su najveće žrtve rata u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Da li je ovom čoveku suđeno za njegova nedela? Ne? Pa zašto bismo onda slušali šta ima da kaže. Odrobijaj batice svoje pa pričaj onda do mile volje.

    1. Stvarno, sta je uradio ovaj covek a sto vec nije zapoceo Milosevic, Jovic, Kadijevic i orkestrirana „desavanja naroda“ po Srbiji 1988-90, da drugi ex-YU narodi „cvikaju“?

    2. Pa nije on slao vojsku I dobrovoljce u Srbiji.Svaka republika je po ustavu imala pravo na samoopredeljenje do otcepljenja I gde bi nam bio kraj da jeSrbija krenula svojim putem

  2. Nisu Srbi najveće žrtve rata u Hrvatskoj, na Kosmetu, u Makeoniji… , već najveće žrtve su u samoj Srbiji. Ti koji su ih slali u rat sada su okupirali Srbiju i uništavaju je kao niti jedan okupator do sada.

  3. Hvala vam, braćo Hrvati, ali ipak se nemojte toliko truditi oko nas. Gledajte vi i dalje svoja posla i slobodno nas i dalje mrzite kao i do sada, to je ipak neuporedivo bolje od prijateljstva i saradnje sa vama. Još uvek jako dobro pamtimo period bratstva-jedinstva, a ipak nismo glupi Francuzi koji su ponovo od slobodne Francuske napravili Višijevsku Francusku.

    1. Interesantno je da se jedino sa Srbima nije moglo zajedno; svi su se manje vise slozili izmedju sebe, jedino niko nije hteo da prihvati Srbiju od Virovitice preko Karlovca do Karlovaga i etnicki cisto Kosovo (bez Albanaca)

      1. Interesantno, ali vratimo se razlozima, Srbija se najbolje snasla, prvo oslobodivsi se od Turaka, (Hrvatska ne znam ni da li je htela da se odcepi od Austrougarske, mislim da da, samo pod jednim uslovom, da postane nezavisna, ali je bila medju zemljama gubitnicama 1vog svetskog rata, sto joj se tada nije dalo) pa kada je (Srbija) izabrala ispravnu stranu tokom prvog svetskog rata, sto nisu ni Albanija, Hrvatska i drugi, zasto sada niko nece da prihvati Srbiju ? Stvaraoca Jugoslavije, dominantnim narodom iste drzave cak i pod titovim komunizmom ? Zapitaj se….

      2. A gde mu je Martin Spegelj sto je iligalno uvozio oruzje za progon Srba.
        Kad on zali srbe onda su u planu novi pokolji.

  4. Mini-Šengen je samo fasada koju pravi Vučić, da bi sakrio propast i nazadovanje u EU pristupnim pregovorima!

  5. Je,je,jeee,Najvise su stradali Srbi i to oni koji su bili lojalni NDH2.Od koga?Naravno od velike srpske agresije i od Slobodana Milosevica?!To isprica covek koji je srusio Jugoslaviju i koji dan dana s prima penziju za posao koji nije hteo da radi.Nije hteo da bude presednik drzave.U radno vreme je promovisao ustastvo u zemlji i inostranstvu…..Sada valjda pere biografiju,ovakvim izjavama pred zenom i decom.Izgleda mi da ga samaraju.S’pravom….!

  6. apsolutni pobednik, svetski sampion u tome da prica sta je zgodno da se prica. covek se vrti brze od vetrokaza.

  7. Bravo za Hrvate rešili se Srba zauvek napravili državu gde će u budućnosti mirno spavati. Dok se Srpska elita biri ko će više da zahvati u državni budzet bliži se dan kada će Sandzak i Vojvodina biti izvan sistema Srbije a što i ne bi . Mesić Hrvati da ga prave od blata.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.