Metju Palmer: Međusobno priznanje cilj administracije SAD u dijalogu Srbija-Kosovo

Ostavite komentar


  1. Gosn Palmer, nadam se da će Kosovo uzvratiti i priznati SAD što pre, jer bez toga SAD nisu prava međunarodno priznata država. Ako vam treba posrednik – tu sam.

  2. Evo, prepuštamo da vas, USA, prizna „država“ koju od agresije 1999. neuspešno pokušavate da instalirate na teritoriji Republike Srbije. Pa da, tako, uživate u priznati od strane albanskih mafijaških klanova, kao u bajci – do kraja života…

    1. Novcem od kokaine „oslobadjali“ Panamu I Nikaragvu, novcem od heroina stvaraji svoju satelit drzavu. Bas fini ljudi ti amerikanci.

  3. Uz svo razumevanje G.Palmera, sadašnja administracija SAD nema ni legalitet ni legitimet , da traži, pita ili bilo šta u vezi Srbije , njen sadašnji predsednik rasno nastrojen u odnosu na građane Srbije, bez bilo kakvog dokaza da je legitimno izabran od strane građana SAD, nepriznat od večine svojih građana ,predstavlja opštu svetsku opasnost goru od Miloševiča , Staljina i Hitlera zajedno! Najbolje je da ga sami Amerikanci ukinu (cancel) po več oprobanom receptu koji koristi njegov režim i on sam.!

    1. Уз сво разумевање, мани се Милошевића и Стаљина, Мац.

    2. Palmer sigurno ima osecaj da mlati praznu slamu. Ali nije vazno, dok neko hoce da mu za to placa, zasto da ne.

  4. Srbija je priznata i ne treba niko da je priznaje a Kosovo? Kosovo je deo Srbije i ne može niko da ga priznaje odvojeno.

    1. Kosovo ne priznato pošto jd sastavni deo Srbije a Srbija je priznata. Šta tu ima još da se razglaba?

      1. Ja cu ti reci zashto je potrebno da vas Kosovo prizna.Albanci nikad nisu bili saglasni time da neka drzava kao shto je Srbija bude kolonijalna sila koja ce potlaciti albance u teritorijama gde su oni bili vecina.Nishki sanxhak i Novopazarski ste opustoshili time shto ste manje vishe ubili ili isterali sa svojih ognjishta blizu 500.000 hiljade albanaca.Da bismo vas priznali na granice koje su postavljene 1878 trebaju se pitati i albanci ili suprotno tezhnja da vratimo kad tad nashe teritorije nikad nece prestati.

  5. Isti Selaković. Samo druga priča. A udžbenike ne može da piše AV, dovoljno je što mora i za ‘njegovu svetlost’ da misli.

  6. Ma neće moći, ali nikad za nikad-medjusobno priznanje. Čekali smo osmanlije 500 godina, a ko Bog da i ovim okupatorima videćemo ledja.

  7. To bi znacilo kraj mira u regionu i pocetak rata .A to vrlo dobro znaju amerikanci zato sto deo hriscanske zamlje predaju koljacima muslimanima.Znaju da to ni jedan politicar u Srbiji nesme i nece potpisati jer bi ga kletva jos od Kneza Lazara pratila njega i njegove potomke pratila kroz vekove.

Ostavite komentar


Politika

O čemu su Petković i Đurić razgovarali sa predstavnicima Kvinte? 10

O čemu su Petković i Đurić razgovarali sa predstavnicima Kvinte?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Srbije u Vašingtonu Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, saopštila je Kancelarija za KiM.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.