Metju Palmer u misiji mirenja Beograda i Prištine

Iskusni američki diplomata imaće jednu od najvažnijih uloga u narednoj fazi rešavanja kosovskog pitanja

Ostavite komentar


  1. Нема од овога ништа. Једноставно, не постоји начин да се сада дође до било каквог, укључујући и привременог решења. Посебно то неће моћи да се решава на нивоу заменика помоћника какав је, уз дужно поштовање, Палмер.

    1. Palmer je koliko puta dosao u misji u serbiji da ubedi Vucica da njegova filial SNS u Kosovu „serpsku listu“ da ubedi za glasanje da se menja Ustava za transformaciju KBS u Vojsku Kosova usput za taj potez bi uzeli neku ulogu i serpska manjina u Vojsci Kosova neki zmanik Komandant ili sta ja znam nisu hteli kada je videlo USA (SAD) da do toga ne dodje i Palmer je rekao usred Beograda da niko nema VETO za formiranje Vojske Kosova i na kraju se formilara i bez serba SAMO SE VI INATITE .

      1. PALMER JE JOS JEDAN CIA COVEK NISKOG RANGA PA AKO VAM JE ON GARANCIJA DA TO STO RADITE VAM SE NECE OBITI O GLAVU SAMO NAPRED.UCILI SMO OD VAS IMAMO SVE VREME OVOG SVETA I NEPOSTOVANJE SVAKE DRZAVE U KOJOJ ZIVIS.

      2. Pa nije samo inat u pitanju. Kada je vas Slobo terao da prihvatite novi ustav Srbije vi niste hteli. Da li je i to bio inat ? Uopste ne polemisem oko pitanja Kosova i ne podrzavam aktuelnu vlast u Srbiji, ali resavanje Kosova po principu sve za nista jednostavno nije dobra ponuda. Nazalost do takve pozicije nas je doveo Briselski sporazum i genijalni ministar spoljnih poslova, ali sve dok se stavi konacni potpis uvek moze da se stane. A ti posto mislis da je sve gotovo, zasto inisistirate na priznanju ? Imate drzavu, vojsku, imate sve. Sta ce vam priznanje ?

      3. Ameri su formirali i podrzali teroristicku organizaciju ovk koja je sada samo promenila ime uz pomoc tih istih amera. Sve u svemu okupirali ste Srpsku teritoriju kojom vladaju ameri a shiptarima vlada ta ista teroristicka organizacija koja se sada bavi narkoticima. Zapad podrzava shiptare da bi stvorili veliku albaniju da bi se unistio svaki uticak Rusije na Balkanu a takodje sprecila izgradnja gasovoda i puta svile… Dokle ce to da traje videcemo, moze da bude i dugo ali znam kako ce shiptari da prodju na kraju price !!!

        1. Ja nemogu da sfatim kako mozete da kazete okupirali teritoriju kada ste sami potpisali kapitulaciju … za drugo i da ne pisem jer nece mi objavlati komentar pa ajt da pokusam a vas stiti Rusko VETO da se ne proglasavate i zvanicno zlocinska nacija !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.