Mićić: Skupština nije privatna kuća Boška Obradovića

Ostavite komentar


  1. Pa nije jasno zasto se Natasa Micic nasla pogodjenom kada su iz opozicije sprecili kako kaze nenajavljen dosao u Skupstinu Zujovic.. Kaze da Narodna Skupstina Srbije nije privatna kuca Boska Obradovica u kojoj on odredjuje ko i kada moze da govori.

  2. Da li su oni svesni da ukopavaju sebe u politicku smrt.Tako su neozbljni da je tragikomicno.

  3. Gospodjo Micic zaprepascuje me cinjenica da ti neznas u kakvoj i cijoj skupstini radis. Ne mogu vjerovati da ti ne shvatas da radis u skupstini ciji je glavni opozicionar ratni zlocinac……
    U toj (ne)Narodnoj skupstini sve je ,,normalno,, izuzev normalnog…

  4. Naravno da ugrožavaju drugačija mišljenja, pa vrše nasilje nad novinarima drugih ,medijski kuća koji nisu njima naklonjena. Blokirali su ljude na mediskim portalima da pišu šta žele i hoće, samo da se njihova mišljenja čuju.

    1. Ti si“bole „veliki magarac . To sam ti vec jedanput ranije napisao
      Oni od 2000 se bore za vlast a tvoji su od 90tih na vlasti ali ti to naravno ne znaš jer ti u sendvič i sok sipaju sredstvo za selektivnu amneziju
      Bitno je da postoje različita mišljenja o svim stvarima , kako bi došli do najboljeg rešenja ali ovoliki totalitarizam ima samo u Koreji
      Nadam se „bole“ da ćeš doživeti sudbinu korejskih ljudi koje je uzjahao onaj Kim….I ti i svi ostali botovi i njihovi bližnji
      Jer svi vi zajedno sahranjujete normalno ponasanje i kritičku misao u Srbiji
      „bole“vole

  5. Naravno da Skupstina Srbije nije privatna kuca Boska Obradovica i naravno da nije njegovo da odredjuje kada ce i ko pricati. Stvarno besraman potez istog, ali od njega se nista bolje i nije moglo ocekivati

  6. Već sam se zabrinuo za zdravlje Foreste Gamp srpske politike, ali Foresta uvek iznenadi.

  7. A u toj istoj skupstini ti ne smetaju fantomski amandmani zbog kojih je ukinuta parlamentarna rasprava, ne smetaju ti ispadi Seselja…sram te bilo zbog svega za sta si se zalagala u vreme Djindjica

  8. vučić na opoziciju s lanca pušta onog bednika simu spasića i „proslavljenog heroja“ mišu vacića,a čedomir jovanović za istu prljavu rabotu razbijanja ionako jedva skrpljene,marginalizovane i oslabljene opozicije koristi tog nesrećnog žujovića.

    1. Naravno da LDP nije opozicija sadasnjem rezimu AV i njegove sekte. Oni kao i SPO su saradnici velikog im vodje i po potrebi ih vrhovnik koristi, narocito kada nekoga treba kritikovati za krsenje ljudskih prava, slobode govora i sl. LDP i SPO imaju taj „pedigre“(naravno potpuno ne zasluzeno) kako su navodno borci za pomenute vrednosti. Ono sto mene vise zabrinjava a tice se Saveza za Srbiju je to da oni dosta neoprezno dopustaju raznima da pristupe savezu. Naivni su ako misli da „sluzba“ nece ubaciti „trojanske konje“ u njihove redove, ako to vec nisu ucinili. Te ubacene elemente vlast ce aktivirati kada se oseti ugrozenom od strane opozicije.

  9. Bosko se lepo izrazava, gotovo lirski pa se nekada zanese i pomisli da su ideje o moralu njegove. Medjutim njegova borba je opstanak na politickoj sceni po svaku cenu.

  10. Neozbiljni ste ko fudbalska reprezentacija. AV je pogrešio da ga nećete pobediti 20 godina. Moja procena min. 50 godina.

  11. Gospodja Micic zasluzuje duboko postovanje, odnos prema Ldp i od strane vlasti, al i opozicije je dokaz nerealnosti i propasti drustva.

  12. Draga gospođo Mićić, mnogo sam iznenađen vašim promenjenim stavovima. Kritikujete stavove B. Obradovića, koji govori jasno i argumentovano, a što istina boli to je druga stvar. Zašto ne pominjete Rističevića, Martinovića, Orlća, Atlagića. Šta kažete o njihovom rečniku i njihovim činjenicama? Svaku rečenicu počinju sa rečima, lopovi, lopurde, bitange kradulovići itd. Kada ste takve reči čuli od članova opozicionih stranaka.. E, Nataša, Nataša.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.