MIG-ovi ipak donacija – premijer izazvao konfuziju

U Briselu za Danas nezvanično navode da im nije poznato da EU od Srbije traži zatvaranje Rusko-srpskog centra u Nišu
Nedoumica da li Vučić u Moskvi kupuje ili Srbija dobija na poklon ruske borbene avione

Ostavite komentar


  1. Ispade da smo trebali odbiti ovu povoljnu ponudu a kada je Zapad naoružavao naše komšije svi su ćutali.Naša vojska se obučava i naoružava za isključivo odbrambene svrhe i to je svima jasno.

  2. Kupovina ili donacija uz određene troškove, sasvim svejedno. Najvažnije je što ćemo konačno imati te migove i što ćemo modernizovati našu avijaciju i vojnu opremu uopšte. Ne treba zaboraviti kako su nam oni prethodni na vlasti devastirali vojsku načisto, a to je u današnje vreme nedopustivo. Svi misle na svoju bezbednost, pa moramo i mi!

  3. Čudan smo mi narod. Bitno je da avionu budu tu, a da li su donacija ili smo ih platili je manje važno. Činjenica je da neko želi da omalovaži nekoga a to je po meni bespotrebno.

  4. Ja se ne razumem u vojne poslove ali sam odmah razumela tehniku. Dobijamo avione koje bi Rusija mogla da proda drugom,to je donacija. Mi treba da platimo, mozda, transport i remont. Niko nista nije lagao i svi su u pravu .P roblem se pravi sto svako ko to pomene ne isprica sve,od pocetka do kraja da bi neki razumeli.

  5. Da, da, kako da ne. Svima je dobro poznato da je nebo iznad Srbije kudikamo gušće. Zbog toga je neophodno doterati standarde a to ume da košta ko svetog Petra kajgana. Možda je skuplje čak i od novih migova.

  6. Hoce li najzad NEKO objasniti gradjanima Srbije da predsednik Vlade ni po jednom jedinom ZAKONU ne moze da radi ovo sto radi! Dakle , ako se sklapaju poslovni aranzamani, za to je zaduzena SKUPSTINA Srbije! I UOPSTE nije vazno sta kazu neki iz EU. Vazno je da nama, koji to PLACAMO objasne STA TO RADE! I ZASTO!

  7. Kakvi god da su MIGOVI treba dobro paziti da za ministra odbrane ne dodje neki novi Tadic ili Sutanovac pa da svi ti Migovi budu upotrebljeni kao sirovina za neki Yu-es-stil Sartid ili drugu zelezaru .

  8. ““““MIG-ovi ipak donacija – premijer izazvao konfuziju““““
    Naravno da se zbunio i izazvao konfuziju jer se već pogubio u svim svojim lažima, foliranjima i prenemaganjima…..pokvareno do srži.Nije on lud…on je pokvaren…ko šupalj zub.

  9. Avioni su poklon Rusije, što je i izjavio gosp.Lavrom prilikom boravka u Srbiji.Mučenik Vučić da bi sebe učinio većim i brižnim za građane Srbije izjavljuje da će on te avione kupiti po povoljnoj ceni.Kakvo zamajavanje građana Srbije.Bez obzira na na sve treba strogo iskontrolisati troškove dolaska ovih aviona u Srbiju kao i troškove remonta koji će svakako biti potreban.O novcu koji bude potrošen treba da bude upoznat svaki građanin Srbije jer mi to plaćamo.

  10. Kakav je ,bezbroj puta dokazani lažov,prevarant,demagog i manipulator,čudi me da nije rekao kako će lično iz svog džepa platiti MIG-ove. Inače,nema od tih aviona ništa.Baš kao ni od BGD na vodi,fabrike delova za Boing,fabrike mikročipova,kanc.za brze odg.,100 000 stanova po ceni od 300e za m/kv.,Mercedesa u Priboju,nestranačkog zapošljavanja i mnogih drugih lažnih najava i obećanja ovog bahatog i nečasnog stvora!!!

  11. Tu je morao odmah da intervenise Savetnik Premijera.
    Kod nas su nažalost savetnici funkicinera i mladi ljudi bez uskustva ,a dobrih namera,gde ih kao i Onog koga treba da savetuju vode emocije.Prodju oni diplomatske skole,ali bez svih potrebnih kontrola-Zamislimo sliko se Putin pored nekog novog tenka,Obama i sl pored novog vojnog aviona is l.Tu padamo na svim ispitima.Niko tog Vučića nema razloga da mrzi,ali ovako SELJACKI kada udje u avion i slika se i šta time pokazuje- to je nedostatak diplomatije može -kome je stalo do Srbije- mora nekog da pita ako nezna.To je nase narodno razmišljanje.Ovo ,svaka budala se pita,kome se i zašta Ovaj dokazuje i usput navlači mržnju i tamo gde je nije imao,a posebno što sa tim ni delimičnu,a ne apsolutnu odbranu nije rešio.
    JA SE STIDIM

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.