Mihailović (POKS): Licemerna izjava Šolca o Republici Srpskoj

Ostavite komentar


  1. Za one koji su zaboravili – priznate su granice iz ustava Jugoslavije. Još samo Vojvodina da se izbori

  2. Toliko o EUropskim standardima i vrednostima, kao i o vladavini prava. Kao bivsi eurofanatik koji je u sve te sarene laze verovao sam „progledao“, a isto se desava vecini naroda. Danas , kad bi bio referendum , vecina Srba bi odbila ulazak u EU. Zato se vlast plasi da ga organizuje i radi sve protiv narodne volje, a po volji zapadnih gazda kojima odano sluzi.

  3. Nigde ne postoji država, gde se narod odvojio sam od sebe. U Vojvodini živi 80 posto Srba. A, da niste izbacili Srbe iz ustava, kao konstitutivnog naroda, u Hrvatskoj se ne bi dogodio građanski rat.

  4. Ko je ovaj tip..??..Zasto se daje mediski prostor totalno nevaznim i apsolutno nerelevantnim likovima i grupama od 2-3 ljudi..

  5. Samo da dedino unuce ne deli pamet jer nije
    zaboravljeno sta je radio dok je bio gradonacelnik u Beogradu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.