Mihajlović: More nema samo Crna Gora

Ostavite komentar


  1. Tako je Zorka! Ti bi mogla na Korculu kod Ane, a ja u mom selu u Levcu!

  2. Ne trebate nam nista, vama dan pocinje sa “ Crna Gora ovo, Crna Gora ono“, jos malo i raskrstit cemo sa vama zauvijek. Nikad granice za vas nece bit otvorene, eto vam respiratori, eto vam braano, najedite se, niko vas zivi ne voli u region. Pjesma samo za vas, „sami kao list na vjetru“

    1. A koji to MI ? Pa većina srpskog naroda u Srbiji se nalazi pod naprednjačkom okupacijom . Naprednjaci su iskoristili demokratiju da bi došli na vlast 2012. , a zatim su okupirali državu i narod , tako da su svaki izbori potpuno besmisleni , jer je samo jedan ishod na njima moguć, čak i teoretski .

    2. Jad od crne gore,nahrani keru da te ujede,iskolovala ih Srbija,besplatno po domovima stanovali,kredite studentske podobijali,pozaposljavali se i odmah u direktorske fotelje ,ako su posteni a nisu kameleoni neka.Srbiji vrate zajam za obnovu crne gore .posle.zemljotresa.Kakvo njihovo more,puno fekalija i smeca a usluga katastrofa.Adio jadmiloisti!

    3. Pa sta rade vasi dukljani ovde po Beogradu?Hahaha a ko vas voli,da i pocnete ubijati Srbe za sve u regionu vi ste isto sto i mi..A kad bele kapice preplave montenegro onda idite u Kroaciju mozda vam pomognu haha.Ja kao i mnogi Srbi su sa vama davno raskrstili,od 08 nikad vise sa vama bando brdjanska.

  3. Sudeci prema nasoj diplomatiji, i Madjarska ima more…a Srbija moorre od Crne Gore…

    1. A sta je sa Grckom!? Ona ima dva mora (jonsko i egejsko) i ima toliko letovalista, da sa 15 godina ne mozes da obidjes sve! 😉

  4. Crna Gora nema ni Mihajlovićku , ni Vučića , a govori se Srpski ( Crnogorski ) . Milo i njegovi saradnici , kakvi god da su , ne šire takav užas svojom pojavom kao Vučić i njegovi .

  5. Tačno tako, ministrice. Svako na kugli zemsljskoj, pa i Srbi, ima pravo da putuje i ljetuje đe oće. Ali ne morate da pljujete po drugoj državi i proizvodite animozitet prema bilo kom narodu… Pogotovo nemojte drugima da dijelite lekcije iz demokratije. Malo se pozabavite svojom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.