Mihajlović: Ostavite Vučićevu decu na miru

Ostavite komentar


  1. Imam 73 godine i za moju majku od 95 godina jos sam dete. Zakon je jasno odredio da punoletstvo u Srbiji pocinje sa 18 godina i od tada sva lica snose punu moralnu i materijalnu odgovornost za njihove postupke. To vazi za sve gradjane Srbije i ako je predsednikov sin napunio 18 godina i ima drzavljanstvo Srbije vazi i za njega. Bravo za hrabre novinare KRIK I Danas.

  2. …ostavite Vučićevu decu na miru…dok je u društvu kriminalaca…
    Bravo Zorka.
    Preporučuješ se opet za ministarsko mesto? Želiš da opet budeš u milosti Vodje?
    Ovo je definitivno put ka njegovom srcu.

  3. Ma naravno, ostavimo ih da se na miru druze sa kriminalcima dok nam tata trabunja svaki dan i svaki sat o “postenju”. Ko o cemu vojnik o skracenju a … o postenju.

    1. ma, nije (naš) problem što se sin najpoštenijeg&najmarljivijeg druži sa krimosima . neka se druži sa kim želi. a problem svih , ovog raspalog društva i sistema je što ti likovi ne nose bukagije i ne kopaju kukuruz na pooljima nekog od kpz-a i što ih policija ne hapsi . nije (valjda) da ih policajci baš čuvaju ali u svakom slučaju im je, policajcima, ili naređeno da okreću glavu i da ih se klone, ili ih se , jednostavno, plaše .

  4. ako mu zaista zelite dobro, treba da izrazite zabrinutost zbog drustva u kome se nalazi to „dete“.

    1. To dete odavno radi stvari koje ne rade deca. Družiti se sa kriminalcima, a biti posteno tatino dete, nekako nije logično? Šta vi mislite?

  5. Sta trazi taj odrasli covek u drustvu kriminalaca? Prvo odgovor na to pitanje a ne spinovanje i ponovo izigravanje zrtve.

  6. Prvo, ovaj po zakonu nije dete vec odrasla osoba.
    Drugo, to sto je predsednikov sin ima dodatnu tezinu kada se nadje u ovakvom drustvu.

  7. na javnom mestu fotografisan je pre gradjanin, punoletni clan drustva, to sto je gradjanin za ministarku je nesto posve sporedno, ministarsu najvise dira i boli sto je to sin njenog gospodara, i ne da na njega muva da padne. Gradjanin jeste fotografisan zato sto je sin sefa drzave, ali to je deo gradjanove biografije i mora sa tim da zivi, ministarkina zabrinutost bila bi umesna da je objavljena fotografija maloletnog deteta, bilo ovo predsednikovo ili nepredsednkovo

  8. Znaci,Zivka kaze da deca politicara ne smeju biti meta.Sta cemo sa ostalom decom?

  9. Sin predsednika je u društvu kriminalaca, tako kažu mediji. Za mene je ta vest vrlo zabrinjavajuća. Ako je tačna, a mediji ne lažu, onda Vučić treba da nešto i kaže u vezi toga. A, Zorana, nju je prešišala ova Tepavčević…

  10. Ovo je potpuno licemerno, sasvim u duhu naprednjaka. Putem svoje pljuvačke žute štampe objavljuju foto-montaže i laži o protivnicima koje žele na taj način da diskredituju, a sada su odjednom moralne veličine kada je istinita vest štetna za njih. Pobogu, svi znamo da su političari, policija i krimosi tesno povezani, kao i da u SNS na prilično visokim pozicijama sede osobe sa podebljim krivičnim dosijeima. Uostalom, dosta nas se još uvek seća „malog Marka“ koji je nosio gajbice sa višnjama…

  11. Sin predsednika države, punoletan, bilo koje normalne države, MORA da pazi s kim se vida u javnosti. Šta tu nije jasno? A da, mi NISMO normalna država!

  12. Nije naročito uverljiv politički slogan Vučić – Za našu decu, ako se samo na površini „zagrebe“ kako je nosilac liste na lokalnim, pokrajinskim u republičkim izborima vaspitavao svojega prvenca…, nije preporuka za glas takvoj listi činjenica da je potomak „zakonitog staratelja“ i nekog ko pretenduje da tron nacionalnog predstavnika grubo zanemario sopstveno dete, pa se ono danas kao punoletni građanin Srbije može naći u kriminogenoj sredini…, a ta je sredina kriminalnih krugova gde je mladi Danilo u žiži pažnje samih ne samo novinara koji istražuju njegove kontakte, nego zabrinjavajuće je to što je u žiži pažnje kriminalaca – oni su brižno posvećeni njemu, a ne njegov otac kao roditelj…

  13. „Nijedno dete ne sme da ispašta zbog toga što se njegovi roditelji bave politikom,“ Izjava je tačna, ali ne i u ovom slučaju. Ne treba da ispašta dete (mada je ovo punoletno pa odgovara za svoje postupke), već političar čije se dete druži i sedi sa kriminalcima.
    Besplatna informacija za ministarku. Svi smo mi nečija deca, pa se pitam gde je granica, po vama, kada dete može da odgovara pred zakonom? Kod nas običnih građana čim napuni 18.
    Da li stvarno mislite da su svima vrane popile mozak? Da možete sa izvrćete činjenice? Lažete? Obmanjujete? Razmislite dobro, istorija nas uči. Samo kratkovidi, slepi ili glupi ne vide posledice svojih dela.

  14. Zorana zar ti nemas sina?
    Zasto o tvom sinu niko ne piše i ne govori ruzno?
    Zorana neznam tvog sina ali da nije pristojan i lepo vaspitan momak i o njemu bi pisali sve ono što ruzno radi.
    Ti si sretna majka jer on neradi nista ruzno što bi tebe sramotilo.

  15. Zar je neko još osudio ove laži? Sem Vučićevih saradnika…Svi “ junaci“ .nikom ponikoše, samo da se njima ne desi, samo da njihova deca ne budu na vetrometini laži i “ slobodnih“ medija…Možda ih se sete ako osude ovo nigde viđeno razračunavanje sa decom svojih političkih protivnika…A ova tajkunsko- mafijaška- nevladina- “ prodemokratska“ družina ima veliku fabriku laži, spremnu da svakog trenutka uključi nekog anonimnog čitaoca, nepoznatog svedoka, nekog stručnjaka, kolumnistu, nepoznatog i nikad čitanog pisca…Postidite li se ponekad sami sebe?! Neka vas je sramota bar pred svojom decom i svojim porodicama! Imate ih, zar ne?

  16. Ne razumem kako ove ulizice skocisde ko kobci da zastite punoletno lice? Pa nije danilo maloletan neka se sam brani ako moze protiv istine Verovatno nece biti posledica al narod vidi o cemu se radi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.