Mihajlović: Srbiji je mesto na Zapadu, u EU i strateškom partnerstvu sa SAD

Ostavite komentar


  1. Srbija ne bi trebalo da ima ovakve ministre pa ih ima. Mnogo stosta nije onako kako bi trebalo da bude. A da ne bismo prognozirali kako bi trebalo, mogli bismo makar o bitnim stvarima da organizujemo slobodne referendume. Valjda bi to bilo i najdemokratskije sredstvo.

  2. Verujem da ovo smišljeno rade kako bi i kod nas koji smo za potpuni prekid svih odnosa sa Rusijom, Kinom i sličnima našem režimu, sramotom celog sveta, dali trunku nade da ćemo kad-tad postati deo civilizovanog sveta.

  3. Ima li neko moć da ućutka ovog RAKUNA u ljudskom obliku ? Ko te bre štiti i podržava na „poziciji“ ??? Ostavi nas bre na miru , uzela si dovoljno ….hoćeš još ????

Ostavite komentar


Politika

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke 9

Zasedao Glavni odbor SPS-a, doneli odluke

Glavni odbor Socijalističke partije Srbije jednoglasno je doneo odluku o učešću u vlasti na republičkom nivou, kao i o zajedničkom koalicionom nastupu sa Srpskom naprednom strankom na lokalnim izborima zakazanim za 2. jun.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.