Mihajlović: Srbima u celom regionu potreban mir

Ostavite komentar


  1. Sa ovakvom vladom i predsednikom države nema mira na Balkanu, a ni u Srbiji. Da bi vladao mir društvo mora da sazri za demokratiju. Sa autokratama nema mira.

    1. Bice mira kada vas niko i nikada vise nevidi?!Odakle tebi pare za stan koji si kupila u Londonu?!Pusti maglu….

  2. Baš Svašta
    Ova Ministarka daje izjave i u vezi Spoljnih poslova.A svoja laganje zaboravila.Primer – Počinjemo sa gradnjom puta Ruma Novi Sad itd.
    Njima na konferncije za štampu netreba niko da se odazove,neka pričaju sami sa sobom ili im postvaljati samo pitanja -Šta ste rekli.I tu je problem,jer neznaju šta su rekli

    1. Da bi ga imali,Srbija mora imati dobre odnose sa susedima,a Srbija ni sa jednim susedom nema dobre odnose.

  3. Nama će biti mir kad vas iz Vlade ne budemo gledali ni slušali. Sram nas bilo što trpimo, a vi uživajte sram vas bilo.

  4. Dear Zorannah,
    nadam se da je poruka upućena osobi br. 1 u ovoj so-called državi.

  5. Rece autorka Zakona o ozakonjenju kriminala i korupcije. Saradnica Tahira Hasanovica, Jove Bakica, Ane Brnabic i Mila Djukanovica. Od kada je dosla na mesto ministra, obezbedila im je da prisvoje milijarde evra vredno drzavno zemljiste po celoj Srbiji, a posebno u centru Beograda i na najboljim lokacijama Novog Beograda (Milov pajtos Bojovic sa Napredom). Osoba koja nema obraza, vec betonske armirane tone necega na obrazima. Bas svojim delima daje primer za sprecavanje tenzija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.