Mila Popović (SSP): U svakoj Šapićevoj rečenici se vidi strah i bes, jer zna da ga Beograd ne želi 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/MO)

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović ocenila je da je današnji medijski nastup funkcionera Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića bio pun besmislenih priča, te da time pokušava da sakrije koliko su on i njegove stranačke kolege uništili Beograd.

„Šapić gostovanjem na TV Pink, prepunim uvreda, besmislenim pričama o ratu i lažnim brigama o porodici, pokušava da sakrije koliko su on i njegove stranačke kolege uništili Beograd u poslednjih deset godina“, rekla je Popović, a saopštila SSP.

Pokušava „i da se samoproglasi za kandidata za gradonačelnika Beograda ispred Vučićevog (predsednika srbije Aleksandra) pokreta, koji pokušavaju da osnuju već jedanaest meseci“, kazala je Popović.

U saopštenju piše da je istakla da se u svakoj Šapićevoj rečenici „vidi strah i bes“ jer, kako je kazala, „zna da ga Beograd ne želi“.

„Sve te prazne priče ne mogu sakriti činjenice da za vreme dok je Šapić bio gradonačelnik nije izgrađen nijedan vrtić, da roditelji strahuju za bezebednost dece kada idu u školu, da se gradski prevoz raspada“, kazala je ona.

Navela je da se ne može sakriti „da se njegov šef kabineta bavio nameštanjem tendera u vezi javnog prevoza“, da se, kako je dodala, vodi postupak protiv sekretarke za obrazovanje i dečju zaštitu Aleksandre Čamagić „zbog korupcije u vezi projekata zaštite od vršnjačkog nasilja“.

Prema njenim rečima, ne možeđ se sakriti ni „da se ruše stare zaštićene vile“, i da se „betonira grad“.

„Ne mogu sakriti i da nisu započeli Tiršovu 2, da nisu otvorili Glavnu autobusku stanicu koju obećavaju sedam godina, a ni završili Bulevar patrijarha Pavla već pet godina“, dodala je.

Kazala je i da za deset godina, „i sa duplo većim budžetom u odnosu na 2012“, SNS vlast u Beogradu nije završila ni jedan veliki projekat.

„Zato moraju da uvoze birače koji ne žive u Beogradu, a ni tako ne mogu da pobede“, kazala je Popović, čiji SSP je na decembarskim izborima bio deo opozcione liste „Srbija protiv nasilja“.

Kako je kazala, „Šapić je rekao jednu tačnu stvar, a to je da je grad u vanrednom stanju“.

„On tvrdi da je to zbog toga što je dao ostavku, a Beograđani znaju da vanredno stanje u kome se grad uništava, a ljudi maltretiraju, traje od kada je SNS došao na vlast i završiće se na narednim izborima kada ćemo i Šapića i naprednjake poslati u političku penziju.“, tvrdi ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari