Milan Antonijević o ekspozeu Ane Brnabić, Vučiću i o tome zašto nije u novoj vladi: Treba izaći iz podela i iz fioka

Ostavite komentar


  1. Ekspoze se pisalo 6 dana, sedmi dan, kad je glavni pročitao, pocepao, kao Mrkonjić, onomad kad se gradio novi Žeželjev most. Tako 7 meseci, dok mu nisu dali, da po svom ukusu napiše ekspoze , koji će biti kraći od njegovih snažih poruka, i da sastavi vladu opet po svom ukusu.Alo, država je bila 7 meseci bez izvršne vlasti, a ministrima i ostalima iz državne administracije, redovno su isplaćene plate za nerad! Bitno je da svakim danom sve poskupljuje, jer omladini se daje 5.ooo dinara za provod, a od penzionera ko dočeka Januar, možda će dobiti nešto para, u međuvremenu je od istih ubirano 10 puta više. Uključite malo mozak! Oni nama velikodušno daju mrvice od nas ubranih para!

  2. Spoljnu politiku nebih da komentarišem zato što nemam dovoljno infirmacijaA imamo mi mnogi stručnjaka;opšte prakse;Što se kulture tiče jedini koji je digao glas i označio je kao veoma lošu od javnih ličnosti je Ljubiša Ristic.A gospodin nije član SNS i penzioner je.Simptomatično zar ne.

  3. Komentar o ekspozeu i spoljnoj politici od mene nemožete dobiti sve da mi nikad ništa više neobjavite.Kad budem imao dovoljno informacija onda cu reci svoj stav da li treba odbah uvesti sankcije Rusije i tome slično.

  4. Како се не може бити аутократа и диктатор у исто време? Како та два искључују један другог? Зар то није тако код нас?

  5. Gospodine Antonijević,
    Izborni uslovi su bili katastrofalni, bio sam kontrolor pa znam odlično.
    Vaše ćućorenje na FPN o izbornim uslovima ije doprinelo ništa.
    Što bi cenjeni profesor Zec rekao, „ja Vas ne pitam jeste li radili, ja Vas pitam jeste li uradili“.
    E pa niste, i to je to.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.