Iz zgrade u kojoj je živeo Milan Radoičić zaplenjena dva mercedesa sa BG tablicama (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. A sto ne napisete za taj objekat na Kopaoniku? Hotel je izgradio Djokovic i onda naprasno prodao Veselinovicu

  2. Pa dobro, to je bas evropski, demokratski, oduzimanje privatne imovine i sl. Sto se kbc tice, ne treba komentar. To je ispod svakog nivoa i mnogo govori o namerama vlasti u toj sredini

  3. Očigledno je to da Kurti i njegovi nalogodavci žele da izazovu krvoproliće na Kosovu i Metohiji i da uvuku Srbiju u rat ! Pritisci na Srbiju su veliki ali mir se mora sačuvati . Predsednik Vučić ima veliku podršku naroda Srbije .Narod u Srbiji nije zaboravio vladavinu Demokratske stranke kada je došlo do martovskog progona Srba 2004 i proglašenja nezavisnosti 2008.Tada su Tadić i njegovi ćutali ! Zato će 17 decembra narod na izborima u Srbiji poverenje dati Aleksandru Vučiću i Srpskoj Naprednoj stranci.

  4. Sta me briga sta su traizili to su I dobili a sto se tice auta malo su mu uzeli trebali su vise

  5. Gospodin aktuelni Predsednik Srbije, Vucic Aleksandar je u poslednjem obracanju, veoma neoprezno direktno nagovestio da je Radoicic bio ucesnik krvavog oruzanog incidenta u Banjskoj a da se nalazi sada u centralnoj Srbiji. Pri tome je dodao da ce ga tuzilac pozvati na saslusanje. Kad ? Vec je proteklo 120 sati a niko ga nije nigde pozvao ? Sta se to ceka, da se Radoicic oporavi od ranjavanja ? Ili ?

  6. @Marko -rezimskoj stampi su oni Srbi junaci, a ne-rezimskoj teroristi. Ako hoces o bolnici, idi na rezimsku stampu. Nas interesuje ko je poslao naoruzane Srbe i sa kojim ciljem. O tome cuti rezimska stampa, samo ponavljaju nesto o „junacima“. Inace, ovo je u EU i ostalom delu Evrope zvanicno teroristicki napad na policiju.

  7. Ми који смо завршили факултете и радимо поштено можемо да сањамо такве аутомобиле, ресторане, хотеле и дл. Ни на годишњи одмор не идемо, јер помажемо деци која су са факултетима без посла.

  8. Meni na konkursu za poso , pomocni radnik ,stalno traze znanje engleskog jezika, a pozeljno je i nemacki,,

  9. Nije moj tip ali kakve veze imaju mercedesi sa bilo čim što se tamo dešavalo. Da su rekli videli smo da ima dva mercedesa to bi bilo ok. Ovako ovo je i dalje terorizam. Zamislite policija za nekim traga i Nemačkoj i dođu mu kući i uhapse automobil. Da nije žalosno bilo bi smešno ali ovo je demokratija pod okriljem zapada. Jedni mogu sve a drugi trebs da su sretno što su živi.

  10. To što se radi nije PRETRES…nego gola, providna otimačina, razbojništvo….i stvarno ne znam šta tu radi belosvetka družba pod imenom KFOR…EULEKS….!!!! Stave te u situaciju da ponovo kreneš u nekakve Oluje, bljeskove….pana trenutak sve rešiš…bez obzira na krajnje posledice…SVETOM DIKTIRAJU MONSTRUMI….!!!!

  11. Meni izgleda da su strane sluzbe, preko Radoicica sve organizovale. Reakcija Vucica je prilicno smusena jer mu je zabijen noz u ledja. Druga opcija je i da je Vuciv ukljucen.

  12. 20 godine divlji zapad… izvinite sever …
    vise nego pre dugo….. na zalost za gradjane ovog prostrora !
    vreme za red i zakon…! ..
    ljep pozdrav

  13. И какве везе има сада Ђоковић са тим Ако је продао хотел ,па његов је и може да ради шта хоће.Да ли хоћете да кажете да је и он покрао Србију и направио хотел.Баш срамота.

  14. Zalosno je sto sve to prezivljava neduzni narod a politicari kuvaju li kuvaju. Mecke i ostalo steceno utvrdice se kakoko pa moze biti i vraceno ali traume neduznih ljudi ostavice trajne posledice.

  15. Ako su sad Srbi teroristi štasu bili Albanci sedamdeset osamdesetih devedesete i dvijehiljadite.Ubijali su policiju i vojnike.

  16. Прочитао сам чланак. У чланку се наводе два присутна луксузна мерцедеса са наводно БГ таблицама и један квад без регистарских таблица. За нас читаоце са запада олва “ информација “ нема никакву вредност, није веродостојна, то је прича за малу децу. Два мерцедеса, оба без слике са таблицама нема никакву вредност. То можда у Србији пролази, код пажљивог читаоца никако. На слици се налазе три аутомобила, два голфа и један од кога се види само један део.

  17. Meni je sve jasno..a da li je i javnom tuziocu za organizovani kriminal saznacemo za par dana.

  18. Vi trebate da izlazite na Kosovu, a ne u Srbiji. Vasim objavljivanjem zlonamernih komentara, poluistina i neproverenih vijesti nanosite vecu stetu Srboji nego Kurti i Radojcic zajedno. Posle se cudite sto vas ne vole.

  19. Kako im nije greota pljačkati Srpsku sirotinju, jadan Radojčić. Da li gluplji narod postoji na kugli zemaljskoj da podržava svoje izdajnike,lopuže i prevarante ?? Od Vučića i njegovih satrapa do ovog Radojčića.Srbin je glup ,Srbin je proklet ,jednom ga sjebeš on hoće opet.

  20. @Dzordz,
    Koji si ti kralj,ni Sekspir mu ne bi tako odbrusio,moja duboka naklonost i postovanje tebi!

  21. Zivi u kući ili izgradi ,pišete konfuzno već dva dana ,da je ološ ,ološ je ali o cemu pričate vi

  22. Dragan, ја не волим лист Данас, исто тако ни Политику, то су новине, могу бити добре ,мање добре или лоше, али новине се не воле. То остављамо за људска бића, са њиховим жељама, знањем, али морам да признам да ипак највише волим плавуше.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.