Iz zgrade u kojoj je živeo Milan Radoičić zaplenjena dva mercedesa sa BG tablicama (VIDEO) 1Printskrin Radio Kontakt Plus

Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije izvršili su pretres zgrade u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojoj je živeo potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

Kako su zabeležile kamere ekipe N1 oko zgrade je bio raspoređen veliki broj oklopnih vozila s dugim cevima.

Kosovska policija je zaplenila dva luksuzna vozila marke mercedes sa beogradskim tablicama i jedan kvad bez tablica.

Kako se vidi na snimku, vozila su iz prostora oko zgrade odvezena u pratnji blindiranih vozila Kosovske policije.

U prizemlju zgrade se nalazi restoran Grej, a istoimeni hotel sa identičnim logom postoji i na Kopaoniku. Taj hotel dovodio se u vezu sa Zvonkom Veselinovićem. Međutim, prema javno dostupnim podacima, vlasnica restorana u Kosovskoj Mitrovici je Ema Radoičić.

Kossev prenosi da su kosovski specijalci iz restorana odneli dve papirne kese, koje su stavili u službeno vozilo, prenosi Nova.rs.

Dr Elek: Policija zaplenila snimke sa nadzornih kamera
Preresi su viršeni na još nekoliko lokacija Kosovskoj Mitrovici, kao i Zvečanu i Zubinom Potoku.

U Kliničko bolnički centar u Mitrovici jutros su nasilno upale specijalne jedinice Kosovske policije, izjavio je za Tanjug direktor te ustanove dr Zlatan Elek. On je rekao da su izvršili pretres vešernice i određenih kancelarija, bez znanja uprave bolnice.

Prema rečima Eleka, zaplenili su i snimke sa kamera KBC-a.

Kako je naveo, pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije su rekli da imaju nalog od suda za pretres, koji je bio na albanskom jeziku i koji nije mogao da razume.

Akcija na pet lokacija širom severa Kosova
Kosovska policija saopoštila je da akciju sprovodi na pet lokacija u tri opštine na severu Kosova: Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari