Milanović odgovorio Vučiću: Hrvatska iz takmičenja izlazi kao - prvak sveta 1foto (BETAPHOTO/HINA/POOL/ Lana SLIVAR DOMINIĆ)

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović odgovorio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću napomenuvši da Hrvatska kao pobednk u takmičenjima izlazi kao prvak sveta.

Milanović se nakon Vučićevog odgovora danas oglasio objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, kazavši sledeće:

“Vidim da mi predsednik Srbije namerava poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi takmičiti i glavicama kupusa, dobrosusedski mu mogu samo poželeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinski i ogulinski kupus, vrhunski! A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija učestvuju u takmičenju, videli smo i juče na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao – prvak sveta!”, napisao je predsednik Hrvatske.

Da podsetimo, Milanović u petak je rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da li će biti proevropska ili proruska.

Na to mu je Vučić dan kasnije odgovorio.

„Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode“, odgovorio je Vučić u subotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari